Άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός – Δείτε πώς «μεταμορφώθηκε» για νέο ρόλο

Μία φωτογραφία του με αρκετά διαφορετική εμφάνιση από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Στο σχετικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ο Ιωάννης Αθανασόπουλος με τη χρήση ειδικού μακιγιάζ έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες» θα παίξει στο β’ κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Άγιος Παίσιος» που θα δούμε στο Mega αρχές του 2024.

Στην φωτογραφία που έχει ανέβει στο instagram o Ιωάννης Αθανασόπουλος σχολιάζει στη λεζάντα: «Metamorfosis διάκονος Παΐσιος, Soon».

«Άλλος άνθρωπος» γνωστός ηθοποιός – Δείτε πώς «μεταμορφώθηκε» για το νέο του ρόλο
Η υπόθεση της σειράς “Άγιος Παϊσιος”

Η ιστορία ξεκινά από τη γέννηση του Αγίου Παϊσίου, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας. Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οικογένεια του μικρού Αρσενίου ξεριζώνεται και παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Ο μικρός Αρσένιος μεγαλώνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου με τη γιαγιά του και τη μητέρα του, οι οποίες του μεταδίδουν τη βαθιά τους πίστη στον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Το προξενιό που έχει στόχο να κρύψει ένοχα μυστικά

Μεγαλώνει με τις ιστορίες για τον Άγιο Αρσένιο και μέσα του φουντώνει η επιθυμία από μικρή ηλικία να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή. Το 1945 κατατάσσεται στον στρατό όπου υπηρετεί ως ασυρματιστής. Με την αποστράτευσή του επισκέπτεται το Άγιον Όρος.

Σύντομα, όμως, επιστρέφει στην Κόνιτσα για οικογενειακούς λόγους και παραμένει εκεί για τρία χρόνια.

Αναχωρεί οριστικά για το Άγιον Όρος τον Μάρτιο του 1953 και καταλήγει στη Μονή Εσφιγμένου. Έπειτα από τρία χρόνια βρίσκεται στη Μονή Φιλοθέου, όπου γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Στέλνει μια φωτογραφία του στη μητέρα του με την οποία την αποχαιρετά και της λέει ότι για μάνα του πια θα έχει την Παναγία.

Διαβάστε Επίσης  H Mάγισσα: Η Θεοφανώ κάνει έρωτα με τον Μάρκο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *