Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συντετριμμένοι οι γονείς του Μιχάλη – «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου»

Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται σπίτι». Αυτό είπε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, του οπαδού που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως δήλωσε η θεία του λίγες ώρες μετά τα φονικά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η μητέρα του 29χρονου οπαδού νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού σε σταθερή και ασυμπτωματική κατάσταση, καθώς είχε πάει εκεί χθες (8.8.2023) επειδή ένιωσε αδιαθεσία και παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος, μετά τη δολοφονία του παιδιού της από τους χούλιγκαν στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε Επίσης  Σάββατο του Λαζάρου: Κάλαντα – έθιμα Λαζαρίνες και «λαζαράκια»

«[σ.σ. Η μητέρα] είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» είπε εμφανώς συντετριμμένη η θεία του 29χρονου στην τηλεόραση του Star και πρόσθεσε για τη μητέρα του: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Παράλληλα, ο πατέρας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ τόνισε στο Star ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του: «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω».

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Νεκτάριος: Ο Θεός είναι μαζί σας και θα σας αναπαύσει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *