Σασμός: «Καταλάθος του έριξε, τον είδα με τα μάτια μου!»

 

Σασμός: «Καταλάθος του έριξε, τον είδα με τα μάτια μου!»

Σασμός: «Καταλάθος του έριξε, τον είδα με τα μάτια μου!»

 

Μετά τον πυροβολισμό του Μαθιού, ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρύψει το όπλο και να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος, στη σειρά Σασμός.

Με βάση τα τελευταία spoilers, ο Μαθιός μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος.

Ο Αντώνης ψάχνει τον Νικηφόρο, τον άντρα που τον είδε τελευταία φορά, πριν ο Μαθιός εντοπιστεί σε αυτή την τραγική κατάσταση, πάνω στο βουνό. Ο κρύος ιδρώτας λούζει τον Νικηφόρο, ο οποίος καταρρέει στην σκέψη πως θα μπει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο άγριος καυγάς ανάμεσα στην Αρετή και την Ιουλία που θα συγκλονίσει

Μετά τον πυροβολισμό, ο Νικηφόρος εξαφανίζεται. Σύμφωνα με την Χρύσα Παχούμη, στο περιοδικό Τηλεθεατής, ο Μανόλης μαθαίνει πως ο κολλητός του έχει εξαφανιστεί και τρέμει για τα χειρότερα. Είναι σίγουρος πως εκείνος πυροβόλησε τον Μαθιό, πως η αλήθεια, δυστυχώς, έλαμψε για τους Σταματάκηδες!

 

Το άλλοθι και το όπλο

Μόλις ο Μανόλης τον εντοπίζει, ο Νικηφόρος καταρρέει στην αγκαλιά του. Του λέει όλα όσα έγιναν και ο Μανόλης τον καθησυχάζει πως ο Μαθιός έχει αποφύγει τον μεγάλο κίνδυνο και πως η ζωή του δε κινδυνεύει.

Ο Μανόλης του επιβεβαιώνει πως δε θα πει τίποτα σε κανέναν! Αντιθέτως, θα κάνει τα πάντα, για να βοηθήσει τον καλύτερό του φίλο να γλιτώσει από τη σύλληψη.. Ο Νικηφόρος κρατά το όπλο του κρυμμένο, στη σειρά Σασμός

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Φαρμάκης διαβάζει το γράμμα του Κώστα και εκβιάζει τον Μαθιό

Έτσι, ο Μανόλης γίνεται ο προστάτης του Νικηφόρου και αναφέρει στον Αντώνη πως τη στιγμή του μοιραίου πυροβολισμού, ήταν μαζί τους στο βουνό. Με τα μάτια του είδε τον Νικηφόρο και τον Μαθιό να εξασκούνται στη σκοποβολή, ώσπου το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο Μαθιός τραυματίστηκε..

Ο Αντώνης, όμως, δε πιστεύει λέξη..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *