Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα και πάλι ερωτευμένη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα και πάλι ερωτευμένη

Επιτέλους το μέλλον της Μαργαρίτας φαίνεται πιο λαμπρό, στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα και πάλι ερωτευμένη

 

Η γυναίκα αυτή, η οποία πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια του γιου της, και όχι μόνο, θα καταφέρει να αναπνεύσει ξανά, μετά από καιρό.

 

Η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα θα τελειώσουν πια για την ίδια. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, δε θα βρεθεί με κακό τρόπο, στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τουλάχιστον, προσωρινά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!

Η Μαργαρίτα θα αφοσιωθεί στην ψυχική της ηρεμία, στη δουλειά της, αλλά και στην Θοδώρα, που την βλέπει σαν παιδί της. Θα κοιτάξει πως να βάλει σε τάξη τους ανοιχτούς της λογαριασμούς και πως θα βρει ξανά τις ισορροπίες, βοηθώντας τόσο τον εαυτό της, όσο και τους γύρω της.

Τελευταία spoilers αναφέρουν πως η μοίρα θα της χαμογελάσει, φέρνοντας έναν νέο έρωτα στη ζωή της. Άλλωστε, η Μαργαρίτα, όλες τις φορές που ερωτεύτηκε πραγματικά στη σειρά, δε κατάφερε να ζήσει όμορφα, γιατί ο γιος της έμπαινε πάντοτε εμπόδιο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με Ισίδωρο και Αφροδίτη

Σύμφωνα με το youfly.com, στον τρίτο κύκλο, δεν αποκλείεται να δούμε την Μαργαρίτα να βρίσκει μια αντρική συντροφιά, η οποία θα γεμίσει με φως και ελπίδα τις μέρες της, στην γη της ελιάς. Η συνέχεια προβλέπεται καθηλωτική.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *