Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το τρέιλερ του Γ’ Κύκλου κυκλοφόρησε και μοιράζει ανατριχίλες.

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες το trailer για τον γ’ κύκλο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και είναι άκρως καθηλωτικό. Μας δείχνει αναλυτικά όλα όσα πρόκειται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο και πραγματικά οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Φίλιππος, Στάθης και οι υπόλοιποι καταφέρνουν να βγάλουν τη Βασιλική από την θάλασσα, χωρίς όμως τις αισθήσεις της, με την Αρετή να ουρλιάζει και να κλαίει από πάνω της. Ο Μιλτιάδης πηδάει στην βάρκα τους, τους απομακρύνει όλους και της κάνει ΚΑΡΠΑ προκειμένου να την επαναφέρει στην ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Μεταξία χτυπά την Κερασίνα

Επόμενη σκηνή, η ληστεία στο σπίτι του Ισίδωρου, τον οποίο όπως βλέπουμε από το trailer για τον γ’ κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς, τραυματίζεται, το ίδιοι κι άλλοι καλεσμένοι, με τους πάντες να ουρλιάζουν και να τρέμουν.

«Η Ειρήνη δεν είσαι δικό σου παιδί», είναι αμέσως αποκάλυψη με πρωταγωνιστές Δημοσθένη και Ασπασία ενώ βλέπουμε κι άλλη μια αποκάλυψη, αυτή της πραγματικής ταυτότητας του Ορέστη, γεγονός που σοκάρει τόσο την Ασπασία όσο και την Δήμητρα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Μια σκιά όμως κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι της Φάζιας

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά ψάχνει απεγνωσμένα την μητέρα της, η οποία όπως βλέπουμε βρίσκεται σε κελί της φυλακής ενώ η Ιουλία αποκαλύπτει στον Στάθη πως το παιδί τους ζει. Σύμφωνα με το youfly.com, μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και κάτι χαρούμενο, μιας και έρχονται πολύ κοντά Πότης και Αννούλα!

 

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *