Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 07/08/2023 ως 13/08/2023 από την Βίκυ Δρόσου

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Βίκυ Δρόσου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά σου ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 07/08/2023 ως 13/08/2023.

Μία δυνατή εβδομάδα ξεκινά όπου λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο βλέπουμε την Δευτέρα να σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία, που φέρνει την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ),του 2ου δεκαημέρου.Κάποιοι από αυτούς θα φουσκώσουν με υπερηφάνεια, άλλοι με εγωισμό, το αποτέλεσμα είναι ότι θα γίνουν επιπόλαιες κινήσεις λόγω της υπερβολικής αισιοδοξίας.

Η Τετάρτη είναι μία μέρα πού θα προκύψουν επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), του 3ου δεκαημέρου.Παράλληλα το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και ρήξεις στα ζευγάρια που θα το βιώσουν σαν κεραυνό σε αίθριο ουρανό. Ταυτόχρονα θα παίξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα έχουν μικρή διάρκεια.Έρωτες καλοκαιρινοί που προκύπτουν με την πρώτη ματιά.

Χαρούμενες ειδήσεις θα φτάσουν την Πέμπτη και αισιόδοξα μηνύματα στους γήινους (Ταύρους, Παρθένους Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.Το ίδιο ισχύει και για τους υδάτινους, (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του ίδιου δεκαημέρου.

Με όμορφες συναντήσεις και ωραία ερωτικά λογάκια θα περάσουν την ημέρα οι εκπρόσωποι των παραπάνω ζωδίων.

Η εβδομάδα τελειώνει με την ανάδρομη Αφροδίτη να βρίσκεται στην αγκαλιά του Ήλιου και να φλέγονται τα ζευγάρια από πόθο, πάθος και έρωτα.

 

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, σε περιμένει μία άκρως ερωτική εβδομάδα με τον έρωτα να πρωτοστατεί στην ζωή σου. Είσαι χαρούμενος αισιόδοξος και πολύ γενναιόδωρος όταν έχεις δίπλα σου το αντικείμενο του πόθου σου. Επιθυμείς την διασκέδαση την καλοπέραση κι αυτό θα σε κάνει να ξοδέψεις για τον έρωτά σου, τόσο σε χρήμα, όσο και σε συναίσθημα. Μην είσαι τόσο υπερβολικός και παρορμητικός, γιατί μετά θα το μετανιώσεις.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι την Τετάρτη το ερωτικό παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και θέλει να μπει ξανά στη ζωή σου. Αν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία και το ξαναδεχθείς να ξέρεις ότι θα είναι για λίγο. Όπως απότομα έσπασε την πρώτη φορά, έτσι απότομα θα ξεκόψει και την δεύτερη, αν φυσικά υπάρξει. Το σαββατοκύριακο σε πιέζει πάρα πολύ για να δώσεις οριστική απάντηση. Αν δεν έχεις κάτι άλλο σημαντικό, μπορείς να ζήσεις ξανά τον έρωτα, χωρίς όμως προσδοκίες και χωρίς να επενδύσεις για το μέλλον.

 

Ταύρος
Αγαπημένε μου φίλε Ταύρε, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά απαιτητική και σε επηρεάζει άμεσα αφού ανήκεις στον σταθερό σταυρό πού θα περάσει κάποιες δυσκολίες στα αισθηματικά. Ο Δίας και ο Ουρανός βρίσκονται ήδη στο ζώδιό σου και σε κάνουν να φουσκώνεις από εγωισμό, υπερηφάνεια και ματαιοδοξία. Υπάρχει πιθανότητα να υπερεκτιμήσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά τελικά να αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός.

Η Τετάρτη είναι μία μέρα δύσκολη και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός γιατί ενδεχομένως να επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία. Θυμήσου για ποιον λόγο χώρισες πριν την δώσεις. Την Πέμπτη εκτός από την ενασχόληση με το παρελθόν θα κάνεις και μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Το Σαββατοκύριακο όμως και πάλι σου χτυπά την πόρτα το παρελθόν και επιμένει να μπει στην καρδιά σου ξανά. Δεν σε βλέπω να τη γλυτώνεις.

 

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου φίλε Δίδυμε, μία εβδομάδα ξεκινά που είναι κομμένη και ραμμένη πάνω στα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Εξωστρέφεια, βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, φλερτ και νέες γνωριμίες, σε περιμένουν να τις γευτείς. Όλα αυτά όμως τα κάνεις σε υπερβολικό βαθμό. Σαφώς θα σου κοστίσει, γιατί έχεις δημιουργήσει ένα παρασκήνιο και κινείσαι μυστικά στα ερωτικά ζητήματα. Να είσαι προσεκτικός όταν παίζεις ταυτόχρονα σε πολλά ταμπλό. Νέες γνωριμίες, παλιοί έρωτες, επανασυνδέσεις, όλα γίνονται ξαφνικά.

Εσύ βρίσκεσαι σε δίλημμα, δεν ξέρεις τι να κάνεις και τι να διαλέξεις. Η Τετάρτη θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να βγουν τα άπλυτα στη φόρα και αυτό αφορά μία πρώην ερωτική σχέση. Το Σαββατοκύριακο θεωρείται κρίσιμο για να πάρεις την σωστή απόφαση και ή να τραβήξεις μπροστά με μία καινούργια σχέση, ή να μείνεις πίσω και να συνδεθείς πάλι με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο.

Διαβάστε Επίσης  Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο;

 

Καρκίνος
Καρκίνε μου αγαπημένε αυτή η εβδομάδα ξεκινά με την υπερβολή του συναισθήματος από μέρους σου. Η υπερχείλιση οδηγεί σε συναισθηματικό ξόδεμα. Τουλάχιστον έχεις πολλά αποθέματα. Νιώθεις ανασφαλής και για να το καλύψεις δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και προέρχεται από τον ευρύτερο φιλικό σου κύκλο. Την Τετάρτη μάλιστα σε ξαφνιάζει η εκδήλωση των συναισθημάτων του συγκεκριμένου ατόμου.

Εάν ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση με το άτομο που χώρισες κάπως ξαφνικά, μπορείς να την κάνεις, αλλά και πάλι δεν θα κρατήσει για πολύ. Την Πέμπτη έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σταθεροποιηθεί με τον χρόνο και σε γεμίζει αισιοδοξία. Το σαββατοκύριακο πρόσεχε τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και κράτα κάτι και για σένα.

 

Λέων
Αγαπημένε μου φίλε Λέοντα είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδος και όχι μόνο. Ο Ήλιος λάμπει μέσα από το ζώδιό σου και η ανάδρομη Αφροδίτη επίσης. Αυτό που πρέπει αρχικά να προσέξεις είναι ότι δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Έχεις ανάγκη να τονώσεις το γόητρο σου, αν και δεν σου χρειάζεται. Η γοητεία σου, ούτως ή άλλως, δεν αμφισβητείται. Στα αισθηματικά αυτό το διάστημα είσαι πάρα πολύ τυχερός γιατί υπάρχουν γύρω σου πολλοί θαυμαστές και πολλά ερωτικά βλέμματα που σε κοιτούν λαίμαργα.

Στο ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου φέρεσαι λίγο υπερβολικά, προσπαθώντας να το εντυπωσιάσεις ακόμη περισσότερο. Η Τετάρτη είναι επικίνδυνη μέρα και χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να σπάσει ο έρωτας έτσι ξαφνικά. Την Πέμπτη μία θετική είδηση, ένα καλό νέο σε ικανοποιεί και σε γεμίζει φουλ αισιοδοξία. Το Σαββατοκύριακο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, σε πλησιάζει ένα πρώην ταίρι που ζητά επανασύνδεση. Αν είσαι διαθέσιμος και επιθυμείς, μπορείς να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά μην περιμένεις μακροβιότητα.

 

Παρθένος
Αγαπημένε μου φίλε Παρθένε, αυτή η εβδομάδα κρύβει πολλά μυστικά πάθη και κρυφούς έρωτες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό γιατί υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης από το στρες, ξεγνοιασιάς και κοινωνικής ζωής. Στο μυαλό σου έχεις κάνει τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, όπου μπορεί να συναντήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σε αποσυντονίσει και να μην τα λογαριάσεις καλά.

Η Τετάρτη είναι μία μέρα που προσφέρεται για αυτό το ταξίδι κι αν πρόκειται να βρεθείς με ένα πρώην ταίρι να προσέχεις διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί το μυστικό σου γύρω στο σαββατοκύριακο. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και ευέλικτο για να μπορέσεις να ξεγλιστρήσεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

 

Ζυγός
Ζυγέ μου αγαπημένε, ξεκινά μία εβδομάδα που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ανεβασμένη σου λίμπιντο και η διάθεση για έρωτα. Διεγείρονται πάθη από την αναμόχλευση του παρελθόντος. Ένα άτομο από τα παλιά καταφέρνει να σε εξιτάρει ακόμα και να σου προκαλεί έντονα συναισθήματα τα οποία είχες ξεχάσει. Το ενδιαφέρον σου όμως στρέφεται σε ένα άτομο από τον φιλικό κύκλο. Φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός στις εκδηλώσεις συναισθημάτων, γιατί θα βγάλεις έντονη κτητικότητα, ζήλια, ανακατεμένη με πάθος και η Τετάρτη είναι μία μέρα που μπορεί να προκαλέσει ξαφνική ανατροπή.

Παράλληλα παίζει και το σενάριο αυτός ο έρωτας με την πρώτη ματιά να σε χτυπήσει κατακούτελα αλλά δεν θα μακροημερεύσει. Την Πέμπτη το παρελθόν σου χτυπά ξανά την πόρτα και φαίνεται ότι είσαι θετικός για να την ανοίξεις. Το Σαββατοκύριακο έρχεται πάλι στη ζωή σου η σχέση από το παρελθόν που δε λέει να σε αφήσει σε ησυχία.

 

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, είσαι ένα από τα ζώδια που επηρεάζεσαι καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού ανήκεις στον σταθερό σταυρό. Τις επόμενες μέρες θα είσαι άμεσα επηρεασμένος από τις σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Η διάθεσή σου θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό οφείλεται στο ότι έχεις να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Να είσαι προσεκτικός την Τετάρτη γιατί μπορεί να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν και να σου ανατρέψει τις ισορροπίες. Την Παρασκευή θα έχεις μία συνάντηση όπου θα ανταλλάξεις γλυκά λογάκια και το Σαββατοκύριακο η επανασύνδεση είναι πλέον εφικτή εφόσον το επιθυμείς.

 

Τοξότης
Αγαπημένε μου φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή μπαίνει δυναμικά και το ενδιαφέρον σου βρίσκεται σε ταξίδια και σε αποδράσεις όπου θα επιθυμήσεις να γευτείς νέες ερωτικές εμπειρίες, φλερτ και διασκέδαση. Όλα αυτά όμως τα κάνεις σε υπερβολικό βαθμό και ξοδεύεις μεγάλη ενέργεια για να αποδείξεις ότι αξίζεις την προσοχή ενός ατόμου πού βρίσκεται στον ευρύτερο κύκλο σου.

Η Τετάρτη είναι μία μέρα πού σε ξαφνιάζει μία ερωτική γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου από κάπου μακριά. Αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει η καθημερινότητά σου και αλλάζουν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Την Πέμπτη θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα που θα σε ανακουφίσουν και το Σαββατοκύριακο εάν επιθυμείς συνάντηση με ένα πρώην ταίρι, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν με την ανάδρομη Αφροδίτη που φέρνει πίσω το άρωμα του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, μία έντονη εβδομάδα σε περιμένει με ερωτικά και συναισθηματικά τερτίπια. Η λίμπιντο σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και την διοχετεύεις σε ερωτικές περιπέτειες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά και όλου του υπόλοιπου καλοκαιριού. Υπάρχει μία υπερβολή στην ερωτική και σεξουαλική σου δραστηριότητα. Σε συναισθηματικό επίπεδο δίνεις πολλά σε μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά θα πάρεις λίγα.

Το έντονο πάθος που δημιουργείται την Τετάρτη και ο άκρατος αισθησιασμός θα σβήσει την επόμενη σαν πυροτέχνημα. Την Πέμπτη οργανώνεις ένα ταξιδάκι θέλοντας να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Το Σαββατοκύριακο διεγείρεται ξανά το πάθος σου για ένα πρώην ταίρι που επιθυμείς την επανασύνδεση.

 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά και το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στις διαπροσωπικές, στις αισθηματικές και στις ερωτικές σχέσεις. Βασικά η λέξη “σχέσεις” τα λέει όλα. Θα μπουν στη ζωή σου καινούργια άτομα που θα γνωρίσεις μέσω φλερτ. Παρακάτω είναι μερικά από τα σενάρια που θα παίξουν τις επόμενες ημέρες. Αν υπάρχει κάποιος σταθερός σύντροφος, ή αν σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, να προσέχεις διότι η Τετάρτη είναι δύσκολη μέρα που μπορεί να φέρει την ανατροπή και τα πάνω-κάτω.

Από κει που δεν το περιμένεις να λήξει άδοξα η σχέση. Την Πέμπτη σε καθησυχάζει το γεγονός ότι το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου σε ποθεί και σε λαχταρά. Αν σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση και είσαι διαθέσιμος το Σαββατοκύριακο είναι η μέρα που θα επικοινωνήσει μαζί σου ένα πρώην ταίρι, ζητώντας να ξαναζήσει τον έρωτά σου.

 

Ιχθύς
Φίλε μου αγαπημένε Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα από τη μία φέρνει άγχος, κούραση και νευρικότητα,, από την άλλη σε ωθεί σε εξόδους, παρέες, γνωριμίες και φλερτ. Ότι κάνεις το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό. Προσπαθώντας να αλλάξεις την καθημερινότητά σου διασκορπίζεσαι από δω και από κει συνήθως δίχως νόημα.Επιδιώκεις νέες γνωριμίες και για αυτό κάνεις μετακινήσεις, εκδρομές με φίλους και παρέες.

Την Τετάρτη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσει μαζί σου ένα άτομο από το παρελθόν και να σου αλλάξει το πρόγραμμα της ζωής σου. Την Πέμπτη υπάρχει στον ορίζοντα μία όμορφη συνάντηση που θα ανταλλάξεις γλυκά λόγια με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr θα περάσεις όμορφα και θα σου φύγει το άγχος και το δίλημμα ανάμεσα στο παλιό που επανέρχεται και στο καινούργιο που έρχεται.

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *