Φροντίστε Να Μην Μαυρίσουν Γρήγορα Οι Μπανάνες Σας

 

Φροντίστε Να Μην Μαυρίσουν Γρήγορα Οι Μπανάνες Σας

Φροντίστε Να Μην Μαυρίσουν Γρήγορα Οι Μπανάνες Σας

 

Μια μπανάνα που έχει μαυρίσει και είναι μαλακή συνήθως δεν τρώγεται.

Δυστυχώς, η αγορά ενός τέτοιου τσαμπιού, επιδίδεται σε μια μάχη με τον χρόνο για να φάμε τις μπανάνες. Ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε βιταμίνες και σας κάνουν να θέλετε να τις φάτε όταν έχουν το ωραίο κίτρινο τους χρώμα. Πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε να τις φάμε όταν έχουν μαυρίσει πιστεύοντας ότι είναι χαλασμένες και θα μας κάνουν κακό.

Το αιθυλένιο

Οι μπανάνες είναι γεμάτες μέταλλα, βιταμίνες και φυτικές ίνες. Αφού φάτε μια μπανάνα θα εγκαταλείψετε τη λαχτάρα σας για σνακ. Δυστυχώς, μαυρίζουν πολύ γρήγορα. Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Διαβάστε Επίσης  Το δροσιστικό αντικαρκινικό φρούτο που ρίχνει την πίεση και προστατεύει την όραση

Σε ειδικές αποθήκες ωρίμανσης, το λεγόμενο αιθυλένιο απελευθερώνεται όταν οι μπανάνες αρχίζουν να ωριμάζουν. Το αιθυλένιο θα ξεκινήσει τη διαδικασία ωρίμανσης και αποτέλεσμα αυτού είναι οι μπανάνες να παράγουν αιθυλένιο και να αλλάζουν χρώμα.

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να αποτραπεί αυτό! Έχουμε ένα έξυπνο κόλπο για να κρατήσει τις μπανάνες σας κίτρινες. Έτσι, δε θα χρειαστεί να αγοράσετε μπανάνες και να πετάξετε τις μισές!

Διαβάστε στην επόμενη σελίδα για να μάθετε αυτό το έξυπνο κόλπο.

Διαβάστε Επίσης  Τα απίστευτα οφέλη της μπανάνας

Υπάρχει ένα απλό κόλπο για να διατηρήσετε τις μπανάνες σας φρέσκες και να αποτρέψετε να μαυρίσουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και να τυλίξετε τις μπανάνες σας από την πάνω άκρη. Αυτό θα επιβραδύνει κατά πολύ τη διαδικασία ωρίμανσης τους.

Είναι μια έξυπνη και φθηνή λύση που θα σας βοηθήσει να τρώτε τις μπανάνες σας φρέσκες ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *