Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023Κριός
Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον κρυφό σου τομέα, ενθαρρύνοντας την εστίαση στον εσωτερικό κόσμο σου, οι ενέργειες του σήμερα είναι θαυμάσιες για σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για εμπνευσμένες σκέψεις σχετικά με τις ρυθμίσεις διαβίωσης. Βρίσκεσαι σε ένα κύκλο που ενθαρρύνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της οικογενειακής ζωής, ιδιαίτερα του τρόπου με τον οποίο η προσωπική σου ζωή σε ενδυναμώνει. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανισορροπίες του περιβάλλοντος του σπιτιού και είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσεις τα πράγματα.

Ταύρος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συνδεθείς με τις σωστές πληροφορίες, έργα ή έμπνευση σήμερα. Μπορείς να αφοσιωθείς ευχάριστα στις δραστηριότητες σου, καθώς είναι εύκολο να ανακαλύψεις μια εργασία που σε τραβάει και σε κρατά απασχολημένη και απορροφημένη. Μπορεί να μαθαίνεις πράγματα που δίνουν στη ζωή σου περισσότερο νόημα και αυτά τα στοιχεία μπορεί να προέρχονται από τις πιο περιστασιακές συζητήσεις. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση αυτοκυριαρχίας μέσω εξειδικευμένης μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων και είναι μια καλή ιδέα να δώσεις περισσότερη σημασία στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι
Είναι πιο εύκολο απ’ το συνηθισμένο να δεσμευτείς σε κάτι σήμερα, ειδικά αν σε γεμίζει με σκοπό. Οι συμβουλές για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι πολύτιμες ή τα σχέδια μπορεί να συνδυαστούν με οικονομικά, εργασία ή άλλα πρακτικά ζητήματα. Μην απορρίπτεις ιδέες για επαγγελματικούς στόχους ή στόχους ζωής που σου έρχονται φαινομενικά απροσδόκητα σήμερα, καθώς θα μπορούσαν να είναι χρυσά. Μπορεί να αισθανθείς έμπνευση και να κάνεις αλλαγές με τα χρήματα σου ή τα πράγματα σου και να αναλάβεις δράση. Το να νιώθεις πάνω από τις πρακτικές σου υποθέσεις σου δίνει μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας.

Καρκίνος
Οι ενέργειες του σήμερα εμπνέουν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την ανεξαρτησία σου και σε ενθαρρύνουν να αναλάβεις την ηγεσία. Πρόσεξε να μη βάλεις τοίχο γύρω σου στη διαδικασία, αλλά πειραματίσου με τρόπους για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο. Η επιθυμία να επανεφεύρεις τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο μπορεί να είναι ισχυρή και μπορείς να είσαι αρκετά επιτυχημένη σ’ αυτό. Ακόμα και με αυτή την αποστολή οι σημερινές ενέργειες σε πλαισιώνουν όμορφα για κοινωνικές καταστάσεις, μίξεις και δικτύωση.

Λέων
Αγκαλιάζεις την ιδέα της ανάπτυξης και της βελτίωσης κάτι που σε βοηθά να προχωρήσεις. Μπορεί να συνδεθείς με το σωστό άτομο ή με τη δική σου διαίσθηση, βοηθώντας σε να επιλύσεις μακροχρόνια προβλήματα ή τουλάχιστον να δεις τη σωστή κατεύθυνση προς τις λύσεις. Η διαίσθηση είναι πράγματι ισχυρή και είσαι πιο διατεθειμένη να την ακούσεις σήμερα. Μια ανάσα φρέσκου αέρα σημαίνει τα πάντα για τη συναισθηματική σου ευεξία. Μπορεί να σε ωφελήσει να κοιτάξεις μέσα σου για να συγκεντρώσεις δύναμη και να χτίσεις την εσωτερική σου δύναμη.

Διαβάστε Επίσης  Τα 12 ζώδια μέχρι 7 Απριλίου 2024

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις ανατροφοδότηση αρμονία και ισορροπία. Ο συνδυασμός και η ανταλλαγή ιδεών ή ιδανικών μπορεί να είναι ικανοποιητικός. Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση με κοινωνικά θέματα και για να μοιράζεις το φορτίο σωστά. Είσαι επίσης λίγο περισσότερο επενδυμένη στις φιλίες, αλλά και εξαιρετικά ευαίσθητη σε κάθε δυναμική που φαίνεται στον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι καιρός να συγκεντρώσεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεων σου με τους άλλους ή των μακροπρόθεσμων σχεδίων και των στόχων ευτυχίας σου.

Ζυγός
Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια που χειρίζεσαι τώρα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ενδυναμωμένη καθώς βάζεις στόχους και τους αγκαλιάζεις. Κάποιος μπορεί να σε υποστηρίξει και να φλερτάρεις με νέες ιδέες, έννοιες και δραστηριότητες. Αυτή η ενθάρρυνση μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα τώρα. Έχεις μια σταθερή διαισθητική αίσθηση των τάσεων και των λύσεων, καθώς παρατηρείς περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Οι άνθρωποι σε υψηλές θέσεις σε βλέπουν θετικά ή η εκπλήρωση των καθηκόντων σου μπορεί να είναι πιο ευχάριστη.

Σκορπιός
Μπορεί να εστιάσεις στην εκμάθηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις να μελετήσεις, όχι μόνο για προσωπική απόλαυση αλλά και για να υπηρετήσεις τις πρακτικές σου αναζητήσεις. Μπορεί να υπάρξει μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού και μια ανύψωση του πνεύματος τώρα. Έχεις την τάση να θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ή να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες ιδέες. Η καθοδήγηση και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι ισχυρή και θετική. Κάποιος μπορεί να ανοίγεται στη μοναδική προοπτική σου ή να σε βοηθά να ενισχύσεις την εικόνα του εαυτού σου.

Τοξότης
Η εστίαση στις οικιακές ή προσωπικές σου ανάγκες έρχεται φυσικά σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 4 ο οίκο σου. Οι δραστηριότητες που σε βοηθούν να βρεις το συναισθηματικό κέντρο σου είναι ιδιαίτερα κατάλληλες. Σήμερα και τις επόμενες μέρες είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για έρευνα, κατανόηση του εαυτού σου και διορατικότητα σε στενές σχέσεις ή προσωπικές ανάγκες. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ευαισθησία σου στη δυναμική εξουσίας που αισθάνεσαι ιδιαίτερα άδικη προς όφελος σου ως κίνητρο για να κάνεις αλλαγές. Εάν έχεις αποδεχτεί την σύντομη άκρη του ραβδιού με το να μοιράζεσαι δουλειές, ευθύνες ή οικονομικά για παράδειγμα, είσαι έτοιμη να αλλάξεις τα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού κύκλου;

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 3 ο οίκο σου όλη μέρα τα έργα, τα νοητικά σου ενδιαφέροντα και οι επικοινωνίες σου βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση. Λαχταράς μια ψυχική σύνδεση τώρα. Το καλό χιούμορ και η σοφία σου μπορεί να είναι πολύτιμοι πόροι για τους άλλους, όπως συμβαίνει συχνά αυτές τις μέρες. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στο να φέρεις ισορροπία και ισότητα σε μια συνεργασία ή τη ζωή σου και επίσης αναγνωρίζεις πιο ξεκάθαρα τη δύναμη των σχέσεων στη ζωή σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα φιλικές για την ενίσχυση των δεσμών.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2 ο οίκο σου και το να φτιάξεις κάτι αξιόλογο και μακροπρόθεσμο μπορεί να είναι ελκυστικό και ανταποδοτικό για σένα. Αισθάνεσαι ενδυναμωμένη με το να χειρίζεσαι τις καθημερινές σου ρουτίνες και να βελτιώνεις τις συνήθειες σου. Σήμερα και τις επόμενες μέρες οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για να ενημερώσεις ή να αναβαθμίσεις την προσωπική, την επαγγελματική ή την οικεία σου ζωή ώστε να έχεις έμπνευση και να νιώθεις φρέσκια. Η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα για το σπίτι, την εργασία ή την υγεία σου και σίγουρα μπορείς να επωφεληθείς από την προσέγγιση αυτών των υποθέσεων με νέο και βελτιωμένο τρόπο.

Ιχθύες
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα είσαι διατεθειμένη να δηλώσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου ή να μοιραστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Είσαι δεσμευμένη και συνδεδεμένη και είναι πιο πιθανό από το συνηθισμένο να προκαλέσεις ταραχή ή να σε προσέξουν. Μπορεί να αισθανθείς ιδιαίτερα δυνατή καθώς αναπτύσσεις ένα χόμπι ή ένα δημιουργικό έργο και τις επόμενες μέρες έχεις τρομερή ενέργεια για να βρεις έμπνευση για να το κάνεις είτε μέσω νέων ιδεών, προοπτικών ή εμπειριών. Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να ενθαρρύνει την πιο στοργική, ρομαντική ή δημιουργική πλευρά της φύσης σου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *