Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023 Άση Μπήλιου : Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023 Άση Μπήλιου : Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023 Άση Μπήλιου : Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποιες είναι οι τυχερές και οι άτυχες μέρες για τον Αύγουστο 2023 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα που θα σε βοηθήσει σε κάθε δραστηριότητά σου. Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα;

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο από την Αση Μπήλιου

 

Τυχερές-άτυχες μέρες του Αυγούστου 2023

Ο φετινός Αύγουστος έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Καταρχάς είναι ο μήνας των δυο Πανσελήνων, μία την πρώτη του μέρα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα που θα είναι πιο διασκεδαστική και ταξιδιάρα, και μια την τελευταία του μέρα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων που θα μας προσγειώσει λίγο απότομα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας ενόψει φθινοπώρου. Επίσης είναι ο μήνας με τους περισσότερους ανάδρομους πλανήτες (6 στο σύνολο).

Οι πρώτες είκοσι μέρες θα είναι από κάθε άποψη πιο δυναμικές και σε αυτές να ποντάρετε αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις τουλάχιστον σε θέματα επαγγελματικά ή θέματα σπουδών. Καθώς σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, δεσμεύσεις και ρίσκο τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στα οικονομικά.

Εκμεταλλευτείτε τις πιο θετικές όψεις του μήνα, αυτές του Άρη και του Ερμή με τον Δία στη 01/08/2023 και στις 10/08/2023, και αποφύγετε να βάλετε δύσκολα τις μέρες των φάσεων της Σελήνης, δηλαδή στις δυο Πανσελήνους και τη Νέα Σελήνη, αλλά και στις μέρες με τις δύσκολες όψεις των πλανητών με τον Κρόνο, δηλαδή στις 02/08/2023 με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου και στις 27/08/2023 με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου. Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου που θα έχουμε και ανάδρομο Ερμή τα πράγματα λίγο κινούνται και δεν θα υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θέλαμε. Καλό λοιπόν είναι να είμαστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι και να μην πιέζουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε τους άλλους. Καλό μήνα και καλές διακοπές!

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Αυγούστου: Ο μήνας ξεκινά με το τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία που επηρεάζει ήδη και από τις 31/07. Η όψη αυτή είναι μια από τις τυχερές όψεις στην παραδοσιακή αστρολογία, που ευνοεί τη δράση και τις πρωτοβουλίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, βοηθά επίσης να έχουμε επιτυχία και τύχη στα σχέδια μας και δημιουργεί θετικές προοπτικές σε θέματα ταξιδιών, επαφών με ξένους και εξωτερικό, αθλητικών επιδόσεων. Οι τυχεροί αποδέκτες της επιρροής είναι τα ζώδια της γης: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 13 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Δία. Το φεγγάρι αυτό στον Υδροχόο ενισχύει τις τάσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας, ενώ από την άλλη γιορτάζει τη φιλία, τη συλλογική δουλειά και τις κοινωνικές δράσεις.

Το τετράγωνο με τον Δία δίνει έντονη ενέργεια και μας κάνει κάπως υπερβολικούς στις εκφράσεις και στις εκδηλώσεις μας. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 9η μοίρα.

2 Αυγούστου: Σχηματίζεται η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια μάλλον δυσάρεστη και περιοριστική επιρροή τουλάχιστον σε θέματα επικοινωνίας, συναντήσεων, επαφών, μετακινήσεων. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα ή πρόσωπα εξουσίας, τάση για απογοήτευση και αρνητικές σκέψεις, εμπόδια στον δρόμο και στα ταξίδια μας. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 5 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

7 Αυγούστου: Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που μπορεί να είναι τυχερή, να φέρει ευκαιρίες επέκτασης των οριζόντων μας, αλλά χρειάζεται μέτρο και προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις ή αποφάσεις. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 14 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

9 Αυγούστου: Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια, τάση να είμαστε ανήσυχοι ή νευρικοί, ενώ έχουμε την τάση ρήξεων σε ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες για ψύλλου πήδημα. Από την άλλη μπορεί εύκολα να ενθουσιαζόμαστε σε νέες γνωριμίες, για να απογοητευτούμε το ίδιο γρήγορα. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 22 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

10 Αυγούστου: Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη και πολύ βοηθητική για να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις, διαδρομές, πληροφορίες. Καλή όψη για ταξίδια, εκδρομές, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές, για θέματα σπουδών, επαγγελματικών πλάνων, αγορών, δοσοληψιών, διακανονισμών. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού. Δηλαδή Ιχθύες, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 14 μοίρες.

13 Αυγούστου: Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, που θα ήταν μια εξαιρετική όψη αν δεν ήταν ανάδρομη η Αφροδίτη. Αυτό όπως και να έχει της κόβει κάτι από τη λάμψη και την εύνοια της. Παρόλα αυτά είναι μια μέρα που μπορεί να νιώσουμε πιο έντονα συναισθηματικοί, να έχουμε παιχνιδιάρικη κι ερωτική διάθεση, να λάβουμε κάποιο δώρο και μάλιστα αναπάντεχο ή να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό μας θέμα. Η όψη βοηθά ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες και Τοξότες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 20η μοίρα.

16 Αυγούστου: Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται για μια αρκετά απαιτητική όψη που δημιουργεί νευρικότητα, ένταση, μας κάνει πιο απρόβλεπτους στη συμπεριφορά μας και μπορεί πιο εύκολα να οδηγούμαστε σε ρήξεις. Είναι επίσης όψη που επιφέρει ξαφνικές αλλαγές. Σχέσεις ή συνεργασίες που ξεκινούν με αυτή την όψη δύσκολα θα μακροημερεύσουν. Προσοχή στην παρόρμηση, τη βιασύνη, τα νεύρα. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 23 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα έχουμε το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό, που από τη μια μας κάνει ιδιαίτερα ενεργητικούς, αναζητάμε την ελευθερία χωρίς περιορισμούς, παίρνουμε πιο εύκολα ρίσκο και πρωτοβουλίες κι από την άλλη μπορεί να μας βάλει σε κίνδυνο αν για παράδειγμα οδηγώντας δε θέλουμε να τηρήσουμε τους κανόνες κυκλοφορίας επειδή βιαζόμαστε.

Είναι μια όψη «πυροτεχνημάτων» με την έννοια της έντασης στην καθημερινότητα μας, ενώ στην επικαιρότητα μπορεί να υπάρχουν πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές, ατυχήματα, απρόοπτα γεγονότα. Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, και κυρίως όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 23 μοίρες.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, που η πιο στενή της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που υποδηλώνει απρόοπτα, εκπλήξεις, γεγονότα που δεν τα περιμένουμε, πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές, ακραία μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και επαναστατική διάθεση καθώς και τάση για ρήξεις και αλλαγές. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 23 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

22 Αυγούστου: Σχηματίζεται το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία. Καθώς οι δυο πλανήτες θεωρούνται ευεργέτες πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας, ακόμη και μια όψη απαιτητική -όπως είναι το τετράγωνο μεταξύ τους- δεν θεωρείται ιδιαίτερα ζόρικη. Απλά μπορεί να δείξει υπερβολές στη συμπεριφορά, ενθουσιασμούς για πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να μην κρατήσουν στον χρόνο, ροπή προς τεμπελιά ή άκρατες απολαύσεις.

Επίσης είναι σημαντικό να έχουμε μια πιο συντηρητική προσέγγιση στα οικονομικά μας και να προσέχουμε με την υπερφαγία και την κατανάλωση αλκοόλ, γλυκών, κλπ. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 15 μοίρες χρειάζεται να είναι λίγο πιο πειθαρχημένοι και προσεκτικοί με αυτή την όψη.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Μια ιδιαίτερα απατηλή μέρα με χαμηλή ενέργεια για τους περισσότερους, τάση για αφηρημάδα, έλλειψη συγκέντρωσης σε πρακτικά ζητήματα, προβλήματα με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα και μια τάση για εξιδανίκευση ή ονειροπολήσεις.

Είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρεξηγήσεις, να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να ακούσουμε ψέματα, να είμαστε αφηρημένοι (προσέξτε στην οδήγηση), να χάσουμε ή να μας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, ή αν έχετε ως ωροσκόπο αυτά τα ζώδια από τις 23 μέχρι τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

23 Αυγούστου: Ο Ήλιος προχωρά στην αναλυτική Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή μας τις επόμενες 4 εβδομάδες σε θέματα εργασίας, παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος. Ξεκινούν τα γενέθλια των Παρθένων.

Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 21 μοίρες της Παρθένου. Θα συνεχίσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 15/09 σε αυτό το ζώδιο.

Στην περίοδο αυτή της ανάδρομης πορείας του θα χρειαστεί να είμαστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις δοσοληψίες μας, να κάνουμε προληπτικό έλεγχο στο μεταφορικό μας μέσο, να σιγουρευόμαστε για τις ώρες και τις ημερομηνίες των σημαντικών μας ραντεβού, να έχουμε πάρει back up όλα τα χρήσιμα στοιχεία στους υπολογιστές, στο κινητό μας και να έχουμε κάνει πιο ασφαλείς και τους κωδικούς μας σε τράπεζες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κλπ. Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

25 Αυγούστου: Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη θετική αν θέλουμε να φέρουμε εις πέρας απαιτητικές δραστηριότητες, να έχουμε ενέργεια, αυτοπεποίθηση, υψηλές φιλοδοξίες και θάρρος. Εξαιρετική όψη για ανταγωνιστικές αθλητικές δραστηριότητες και χειρωνακτική εργασία. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 28 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

27 Αυγούστου: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μια αρκετά απαιτητική όψη που δείχνει περιορισμούς, αίσθημα απογοήτευσης, δυσκολίες στις σχέσεις και τάση μελαγχολίας. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 3 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα ο Άρης προχωρά στον Ζυγό, σε ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό ζώδιο που ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις, τις γνωριμίες, την αναζήτηση της αρμονίας, τις ευγενικές αλλά ίσως κάπως επιφανειακές προσεγγίσεις στα πράγματα.

Μολονότι ο Ζυγός θεωρείται για τον Άρη το ζώδιο της «αδυναμίας» του, με την έννοια ότι δεν ταιριάζει στον θεό του πολέμου, της δράσης και της επίθεσης, το διπλωματικό και ειρηνικό ζώδιο του Ζυγού, παρόλα αυτά, αυτό που επιθυμεί θα το διεκδικήσει και θα το πάρει. Όχι με φωνές αλλά με ευγένεια, διπλωματία, χιούμορ και εξυπνάδα. Θα κάνει πιο δυναμικές τις προσεγγίσεις Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων στην καθημερινότητα τους.

31 Αυγούστου: Ολοκληρώνεται η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με συμμετοχή του Κρόνου σε σύνοδο ως κύρια όψη. Η επιρροή της είναι αρκετά βαριά σε επίπεδο συναισθηματικό, σύμφωνα με το asibiliou.gr καθώς μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι τελειώνει και ξεκινούν οι υποχρεώσεις και τα πρέπει. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *