Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων: Το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Αύγουστο

 

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων: Το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Αύγουστο

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων: Το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Αύγουστο

 

Δείτε μέρα προς μέρα το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Αυγούστο 2023.

 

Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα από την Αθηνά Βαγενά που θα σε βοηθήσει σε κάθε δραστηριότητά σου!

 

Αύγουστος λοιπόν, ο πιο ανέμελος, καυτός και ανάλαφρος μήνας κάθε χρόνου και φέτος συγκεκριμένα μπορεί να χαρακτηριστεί μοιραίος, σημαδιακός, έντονος, πιεστικός για τα οικονομικά και με επανεκτιμήσεις στα αισθηματικά! Το αστρολογικό ημερολόγιο του Αυγούστου θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε πολύ καλύτερα αυτό τον καλοκαιρινό μήνα του έτους, με σκοπό να περάσουμε καλά.

 

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων: Το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Αύγουστο

 

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Η πρώτη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφοντας την ενέργειά μας σε θέματα κοινωνικά, συλλογικά, αλλά και με την επιθυμία να τολμήσουμε σε αλλαγές, επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Παράλληλα το τρίγωνο Άρη – Δία χαρίζει θετική εγρήγορση και τυχερές εξελίξεις!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023:Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου δυσχεραίνει σημαντικά το επικοινωνιακό κλίμα. Δυσάρεστες ειδήσεις κάθονται σαν αγκάθι στο λαιμό, ενώ χαρακτηριστική αυτή την ημέρα θα είναι η λήψη οριστικών αποφάσεων. Η επιρροή της όψης είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023:Σήμερα αναγκαζόμαστε να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα ίσως και με τρόπο σκληρό και απογοητευτικό με την σύνοδο Σελήνης – Κρόνου! Η Κορύφωση του τετραγώνου του Β.Δεσμού με τον Πλούτωνα (μία όψη που θα μας επηρεάζει για μεγάλο διάστημα), μας δίνει το στίγμα ότι διάγουμε μία εκρηκτική εποχή όπου μοιραία κάποιοι κύκλοι κλείνουν!

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023:Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ και οι ρυθμοί μας είναι αρκετά πιο τεμπέλικοι και χαλαροί! Τις απογευματινές ώρες το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού προσφέρει διέξοδο και ευκαιρία για ανανέωση σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023:Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας μας την ώθηση για δράση, περιπέτεια, ανεξαρτησία, ενώ δεν λείπει και ο ενθουσιασμός! Τα τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023:Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο του Κριού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Η μέρα μας προδιαθέτει για διασκέδαση, ανεμελιά και απολαύσεις! Οι ευνοημένοι είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023:Μέρα υπερβολής αλλά και επιπολαιότητας, με το τετράγωνο Ήλιου – Δία να μας παρασύρει στην τόλμη και στο ρίσκο! Συγκρατήστε τις εγωιστικές τάσεις και την έπαρση, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Η επιρροή της όψης είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

 

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων: Το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Αύγουστο

 

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023:Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, η επιθυμία μας για σήμερα είναι η επίτευξη της υλικής αλλά και συναισθηματικής πληρότητας και αρμονίας. Οι απογευματινές ώρες είναι θετικές για δράση και πρωτοβουλία. Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023:

Διαβάστε Επίσης  Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023: Το σημερινό τετράγωνο της Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό, προκαλεί δυνατά ρίχτερ ανατροπών σε ερωτικά και οικονομικά! Προβλήματα του χτες, επανέρχονται τώρα στην επιφάνεια και η κυρίαρχη επιθυμία είναι η απελευθέρωση και η επανάσταση. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023:Σήμερα ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου και έρχονται όμορφες επικοινωνίες, τυχερές συναντήσεις και γνωριμίες ενώ δεν λείπει το κλίμα αισιοδοξίας. Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023:Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων, μας προτρέπει για επικοινωνία, έκφραση, ταξίδια και εξωστρέφεια! Οι απογευματινές ώρες χρήζουν προσοχής γιατί θα υπάρξουν παρανοήσεις, λάθη, παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις!

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023:Μία μέρα γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά και αγάπη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς και η επιθυμία μας είναι να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια αλλά κα με ανθρώπους που αποτελούν σταθερή αξία στην ζωή μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023:Μέρα κατάλληλη για να εκτιμήσεις αυτό που έχεις και σου δίνει χαρά, για να προσδιορίσεις αυτό που σου λείπει και το επιθυμείς. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα, φέρνει σημαντικούς συναισθηματικούς επαναπροσδιορισμούς αλλά και επανασυνδέσεις!

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023:Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου προκαλώντας σημαντικές συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Αποφύγετε σημαντικές ενάρξεις ή σπουδαίες δραστηριότητες από τις 09:36 έως τις 12:36 που η Σελήνη θα είναι κενής πορείας λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο τον κόσμο! Μέρα γιορτής, χαράς αλλά και υπερβολής. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μας προτρέπει να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τις ομορφιές του καλοκαιριού!

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023:Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, με την συμμετοχή του Ουρανού όπου σχηματίζει τετράγωνο με τα φώτα! Μέρα εκρηκτική, όπου ελλοχεύει κινδύνους, εντάσεις, αντιπαραθέσεις! Ο νέος κύκλος του φεγγαριού φέρνει δυναμικά και ανατρεπτικά γεγονότα ως το τέλος του μήνα! Η επιρροή είναι έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023:Η Σελήνη σήμερα κινείται το ζώδιο της Παρθένου και δεν λείπει η σχολαστικότητα, η υπερανάλυση αλλά και το στρες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, διεγείρει τα συναισθήματα πικρίας και απογοήτευσης, ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023:Μέρα με ξαφνικές ευκαιρίες, τυχερές στιγμές, απρόσμενες συναντήσεις και επικοινωνίες. Η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ερμή και τον Ουρανό και η διάθεση για επικοινωνία είναι στα καλύτερά της.

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023:Η μέρα μας ξεκινά κάποιες συγχύσεις και αστάθειες, αλλά και με τονισμένο στρες. Η βασική επιθυμία μας ως το μεσημέρι είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες που μας βαραίνουν. Από το μεσημέρι του Σαββάτου η διάθεση για παρέα και συντροφικότητα θα είναι τονισμένη.

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023:Αυτή την Κυριακή καταφέρνουμε να ανακτήσουμε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις μας, ενώ δεν λείπουν και οι αισθηματικές ικανοποιήσεις με άρωμα παρελθόντος ιδιαίτερα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Διαβάστε Επίσης  Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023:Μέρα που χρήζει προσοχής λόγω της επικείμενης αντίθεσης Άρη – Ποσειδώνα που η επιρροή της είναι αισθητή από σήμερα. Προσοχή στις παγίδες του καλοκαιριού οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023:Με την σημερινή αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, νιώθουμε τα επίπεδα ενέργειας πεσμένα, όμως χρειάζεται να δείξουμε προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων αλλά και μολύνσεων. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που επηρεάζονται στενά από αυτή τη όψη.

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023:Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά μπαίνουμε σε περίοδο επανένταξης στην ρουτίνα! Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, σκόπιμο είναι να δείξουμε περισσότερο προσοχή στις μετακινήσεις μας αλλά και στα επικοινωνιακά «στραβάδια»!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023:Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη προσφέρει έναν πιο αισιόδοξο και περιπετειώδη ρυθμό στην καθημερινότητά μας. Τις απογευματινές ώρες θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις και δεν θα λείψει το αίσθημα της απογοήτευσης σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023:Το σημερινό τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μας γεμίζει με θάρρος,δυναμισμό, αποφασιστικότητα! Ο τολμών νικά λοιπόν ιδιαίτερα αν είναι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023:
Μέρα εκνευρισμού, έντασης και σύγχυσης ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Από το μεσημέρι και έπειτα η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω πολλαπλασιάζει το αίσθημα της ευθύνης αλλά και της υποχρέωσης.

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023:Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού! Από θέση αδυναμίας, προκαλεί κόντρες και έριδες σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Είναι μία εποχή που δίνουμε μάχη για τα δικαιώματά μας. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι βρίσκεστε σε περίοδο εντάσεων.

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023:Μέρα απαιτητική και δύσκολη, ίσως γιατί συνειδητοποιούμαι ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και ξεφεύγουμε από την ανεμελιά του καλοκαιριού! Οι απογευματινές ώρες έχουν πιο κοινωνικό και χαρωπό χαρακτήρα ιδιαίτερα για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023:Ο Ουρανός ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου μπορούν να επανεξετάσουν και να αποδεχθούν τις μεγάλες αλλαγές που είχαν στην ζωή τους τους τελευταίους μήνες.

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023:Η μέρα μας ξεκινά έντονα, δυναμικά και με αρκετές εντάσεις , το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην αυριανή Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ και οι συγκινήσεις χτυπούν «πικ»!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023:Ο Αύγουστος ολοκληρώνει τον κύκλο του με μία ακόμα Πανσέληνο, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr αυτή την φορά στο ζώδιο του Ιχθύ στην οποία παρατηρούμε την συμμετοχή του Κρόνου! Μέρα που το συναίσθημα γίνεται ο οδηγός, αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε κάποιες θυσίες προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Η επιρροή του φεγγαριού είναι έντονη σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *