Ζώδια: Ποιους θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη υπερπανσέληνος του Αυγούστου 2023;

 

Ζώδια: Ποιους θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη υπερπανσέληνος του Αυγούστου 2023;

Ζώδια: Ποιους θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη υπερπανσέληνος του Αυγούστου 2023;

Ποια θα είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πρώτη υπερπανσέληνο του Αυγούστουν2023; Δείτε παρακάτω:

Η υπερ-πανσέληνος συμβαίνει όταν η πανσέληνος συμπίπτει χρονικά με μια πολύ κοντινή προσέγγιση της Σελήνης. Η απόσταση Γης-Σελήνης κυμαίνεται από 406.712 χιλιόμετρα (απόγειο) μέχρι 356.445 χιλιόμετρα (περίγειο).

Όταν η πανσέληνος συμβαίνει κοντά στο περίγειο, τότε θεωρείται ότι υπάρχει υπερ-Σελήνη, σούπερ-Σελήνη ή υπερ-πανσέληνος, όροι που δεν είναι αστρονομικοί. Ο όρος, σύμφωνα με τη NASA, εφευρέθηκε από τον αστρολόγο Richard Nolle το 1979.

Μια πανσέληνος στο περίγειο, καθώς είναι πιο κοντά σε μας, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Επίσης μια υπερ-πανσέληνος είναι περίπου 7% μεγαλύτερη και 15% φωτεινότερη σε σχέση με μια μέση πανσέληνο.

 

1η Αυγούστου  2023 (περίπου στις 9:34μμ)
Πανσέληνος του Οξύρρυγχου

«Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η πρώτη πανσέληνος του μήνα, που πραγματοποιείται την 1η Αυγούστου μπορεί να μην είναι μοναδική, αλλά το φαινόμενο «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» είναι ξεχωριστό. Συμβαίνει μία φορά κάθε χρόνο, τον Αύγουστο και έχει πάρει το όνομα του από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής, επειδή εκείνη την εποχή ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι, που είναι γνωστό και ως Μουρούνα.

Διαβάστε Επίσης  Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2018

31 Αυγούστου  2023 (περίπου στις 4:48πμ)
Μπλε Πανσέληνος

Αυτό το μπλε φεγγάρι τυχαίνει να βρίσκεται στον εκκεντρικό Υδροχόο. Ετοιμαστείτε να σπάσετε μερικούς κανόνες και να νιώσετε ελευθερία. Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει μια αυξημένη αίσθηση ανεξαρτησίας στη ζωή μας και επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια και όσους έχουν ωροσκόπους ή πλανήτες σε αυτά.

Ταύρος
Ο Αύγουστος είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας για εσάς. Η πανσέληνος θα ενεργοποιήσει μερικές από τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό.

Λαμβάνοντας χώρα στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, αυτή η πανσέληνος αποκαλύπτει σημαντικά θέματα γύρω από τις δομές και τους κανόνες που τηρείτε στην επαγγελματική σας ζωή, ζητώντας να τους αμφισβητήσετε προκειμένου να καλύψετε προσωπική σας ανάγκη για καινοτομία και αλλαγή.

Ως σταθερό ζώδιο της γης του ζωδιακού κύκλου, έχετε την τάση να κινείστε πολύ αργά (και μισείτε να σας βιάζουν τα πράγματα), αλλά έχετε ανάγκη για κάτι καινούργιο στη ζωή σας και η καριέρα σας είναι πιθανότατα το μόνο πράγμα που σας κρατάει πίσω.

Λέων
Μπορεί να είναι η εποχή των γενεθλίων σας, κατά την οποία λάμπετε Λέοντες, αλλά η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο των σχέσεων σας.

Διαβάστε Επίσης  Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με το νυστέρι;

Ήταν μια εποχή ανεξαρτησίας για εσάς, αλλά τώρα είναι η ώρα να επαναξιολογήσετε πώς τα οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να γεννούν εμπόδια στην καριέρα σας και δεν βοηθούν στην ανάπτυξή σας. Ξέρετε τι θέλετε – μην αφήσετε κάποιον άλλο να σας εμποδίσει από αυτό που είναι τελικά καλύτερο για εσάς.

Σκορπιός
Την 1η Αυγούστου, η πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει την ανάγκη για καινοτομία και ανατροπή των κανόνων στον 4ο οίκο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σας.

Αυτή η πανσέληνος σάς ζητά να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους κανόνες που έχετε θέσει στο σπίτι σας. Σας ωφελούν ή είναι παλιοί και ξεπερασμένοι; Είναι η ώρα να σκεφτείτε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος
Αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα σας επηρεάσει περισσότερο, σύμφωνα με το in style, Υδροχόε, αφού λαμβάνει χώρα στον 1ο οίκο του εαυτού σας.

Από την 1η Αυγούστου, η πανσέληνος θα τονίσει θέματα γύρω από τα προσωπικά σας όρια και κανόνες, προτρέποντάς σας να προβληματιστείτε για το πώς δίνετε στον εαυτό σας το χώρο να εκφραστεί χωρίς όρια και περιορισμούς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *