Αύγουστος 2023 – Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

 

Αύγουστος 2023 - Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Αύγουστος 2023 – Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

 

Τώρα έρχονται τα καλύτερα για τρία ζώδια

 

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα ξετρελαθούν με τον Αύγουστο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

 

Αύγουστος 2023 – Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα του β’ δεκαημέρου, που έχεις τον Δία πάνω σου (να τον χαίρεσαι!) ο Αύγουστος είναι ένας ακόμα μήνας που θα σου προσφέρει αρκετές χαρές και ευκαιρίες, ακόμα και να ζευγαρώσεις.

Με το “καλημέρα” το τρίγωνο του φίλου σου, Άρη στην Παρθένο, μαζί του, σε κάνει φουλ ερωτικό, διεκδικητικό και ρισκαδόρο, οπότε, αν αποφασίσεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αποκλείεται να μην κερδίσεις τα μάτια που αγαπάς.

Αν έχεις επιχείρηση και τολμήσεις ένα άνοιγμα κι αυτό θα σου βγει. Στις 9, πάλι ευνοείσαι για ανάλογα θέματα, αλλά εδώ μπορούν να μπουν σφήνα και σκέψεις για την απόκτηση ενός παιδιού ή να το επιχειρήσεις. Στις 6 και τις 22 του μήνα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και δεν τεμπελιάσεις, τότε οτιδήποτε αφορά σε σπίτια, ακίνητα… θα είναι προς όφελός σου.

Διαβάστε Επίσης  Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Ενδεχομένως να πάρεις και την απόφαση να συγκατοικήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσένα που είσαι γεννημένος το β’ δεκαήμερο (sorry στους υπόλοιπους, αλλά οι μεν έχετε Κρόνο κι οι άλλοι Ποσειδώνα απέναντι) ο Αύγουστος φέρνει όμορφες στιγμές και ευκαιρίες τόσο για να κάνεις τα πράγματα που ήθελες καιρό, όσο και να περάσεις τέλεια, με φίλους και γνωστούς. Ακόμα και να γνωρίσεις τον έρωτα…

Σπουδές, ταξίδια, καινούργιες γνώσεις και γνωριμίες είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα και ό,τι κι αν επιλέξεις, θα έχεις επιτυχία. Όσο ανοίγεσαι, τόσο περισσότερο θα παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες προοπτικές. Να είσαι πανέτοιμος/η, γιατί από την 1η του μήνα θα σου σκάνε και δεν πρέπει να χάσεις χρόνο για να τα ψειρίζεις… Βουρ!

Διαβάστε Επίσης  Αφροδίτη στους Διδύμους από 24 Απριλίου-Προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάλι εσύ εδώ; Τι να κάνουμε; Αφού έχεις Δία εσύ του β’ δεκαημέρου και σε πάει αέρα.

Εκτός αυτού όμως, έχεις και Ήλιο και μια ανάδρομη Αφροδίτη στον 8ο που σου κλείνουν πονηρά το μάτι και οι συναντήσεις τους σου φέρνουν τύχη. Ευνοείσαι σεξουαλικώς, ευνοείσαι και οικονομικά και η διάθεσή σου να το ρίξεις σε όλων των ειδών τις απολαύσεις είναι τέτοια, που αποκλείεται να μην ευχαριστηθείς τον Αύγουστο.

Γνωριμίες θα κάνεις κι αν ταξιδέψεις ή πας διακοπές (ερωτικές εννοείται) και μπορεί να γυρίσεις με ταίρι στις αποσκευές σου. Όχι ότι αν μείνεις στον τόπο σου δε θα έχεις ευκαιρίες. Επιπλέον, επενδύσεις, καινούργιες ιδέες, εγχειρήματα και προτάσεις, που θα γεμίσουν την τσέπη σου θα έχεις (ή θα ξαναέχεις).

Διανύεις μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου το!

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *