Η Γη της Ελιάς: Τελικά υπέγραψε την υιοθεσία της κόρης της ή όχι;

 

Η Γη της Ελιάς: Τελικά υπέγραψε την υιοθεσία της κόρης της ή όχι;

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις, στο τρίτο κύκλο της σειράς,Η Γη της Ελιάς: Τελικά υπέγραψε την υιοθεσία της κόρης της ή όχι;

 

H Γη της Ελιάς, που αφορούν στο χαμένο παιδί της Ιουλίας και τι συνέβη στο παρελθόν.

Η Ιουλία, αφού πρώτα μαθαίνει ότι η κόρη της είναι ζωντανή, πέφτει σε μελαγχολία εξαιτίας της επίμονης άρνησης της Αριάδνης, του παιδιού της δηλαδή, να τη συναντήσει. Η πίκρα της είναι πολύ μεγάλη. Βρίσκει τη κόρη της που τη νόμιζε νεκρή και δεν μπορεί να τη σφίξει στην αγκαλιά της.

Η Αριάδνη έχει βέβαια τους λόγους της που δεν θέλει να συναντήσει τη μητέρα της. Γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η Ιουλία είχε βάλει από τη πρώτη στιγμή την υπογραφή της στην υιοθεσία της. Αυτή όμως είναι η μια πλευρά της αλήθειας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τρόμος με το σπίτι των Βρεττάκων – Ποιος το αγοράζει;

Γιατί υπάρχει και η αλήθεια της Ιουλίας, η οποία όπως θα δούμε θα αποκαλυφθεί και θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Η Ιουλία αρχικά δεν θυμάται να συνηγόρησε ποτέ σε μια υιοθεσία της κόρης της. Ωστόσο μετά από προσπάθεια θα θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί την μοιραία μέρα του ατυχήματος.

 

Όπως λένε οι πληροφορίες του youfly η Ιουλία θυμάται στην Γη της Ελιάς πως ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όταν συνέβη το μοιραίο ατύχημα. Φέρνει στο νου της, στιγμές από το νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί και το γιατρό να της ανακοινώνει το θάνατο του παιδιού της. Επίσης η Ιουλία θυμάται πως μέσα στην όλη παραζάλη της, την είχαν βάλει να υπογράψει κάποια χαρτιά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έβγαλε αυτό το τέρας

Την ίδια ώρα θυμάται και την εξάρθρωση του κυκλώματος των παράνομων υιοθεσιών και τη σύλληψη του γιατρού που ήταν ο ίδιος που της είχε ανακοινώσει το θλιβερό μαντάτο για την κόρη της και καταλαβαίνει ότι άθελα της έβαλε την υπογραφή της, στην υιοθεσία της κόρης της.

«Εγώ φταίω» θα δούμε να λέει με δάκρυα στα μάτια η Ιουλία, την οποία κυριεύουν οι τύψεις και οι ενοχές για την πράξη της αυτή, στη Γη της Ελιάς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *