Η Γη της Ελιάς: Ξεσπά η κόλαση και διαλύεται το σπίτι τους

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ξεσπά η κόλαση και διαλύεται το σπίτι τους

Δύσκολες μέρες θα έρθουν στη Γη της Ελιάς για την οικογένεια Στεφανέα, καθώς η Χάιδω και ο Λυκούργος, θα έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις που απειλούν ευθέως τη ζωή του Φίλιππου, της Βασιλικής αλλά και της μικρής Στέλλας.Η Γη της Ελιάς: Ξεσπά η κόλαση και διαλύεται το σπίτι τους

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ορίων με τον εμπρησμό στο σπίτι τους, που παραλίγο να κάψουν ζωντανή τη Βασιλική και την κόρη της, και τότε η Χάιδω αντιλαμβάνεται ότι μία νέα βεντέτα ξεκινά, και τρέμει από φόβο!

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη μαθαίνει τον θάνατο του Απόστολου

Η Χάιδω σε απελπιστική κατάσταση στη Γη της Ελιάς

 

Όλα όσα συμβαίνουν, επιβεβαιώνουν στη Χάιδω τους χειρότερους φόβους της. Οι άνθρωποι από τους οποίους πήρε εκδίκηση, και έφτασε μέχρι και το φόνο για την τιμή της οικογένειά της προκειμένου να πληρώσουν οι δολοφόνοι της Στέλλας, γύρισαν.Η Γη της Ελιάς: Ξεσπά η κόλαση και διαλύεται το σπίτι τους

Μπορεί να μην ξέρει τι και πως, αλλά είναι πεπεισμένη ότι πίσω από όλο αυτό βρίσκονται αυτά τα άτομα, και καρδιοχτυπά μήπως συμβεί κάτι κακό στα παιδιά της, εξαιτίας των δικών της πράξεων.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Οι δύο ηθοποιοί που αποχωρούν από την σειρά

 

Μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση, αποκαλύπτει τα πάντα στο Λυκούργο, ο οποίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όχι ότι δεν φανταζόταν τι έχει συμβεί, αλλά η επιβεβαίωση των υποψιών του τον καθηλώνουν.

«Τώρα τι κάνουμε; Δεν φταίει σε τίποτα ο Φίλιππός, η Βασιλική και η Στελλίτσα μας. Κάτι πρέπει να γίνει», του λέει η Χάιδω, και αμέσως ξεκινά ένα θρίλερ.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *