Σασμός: Στον αέρα ο γάμος – Το μυστήριο μένει μισό

 

 

Σασμός: Στον αέρα ο γάμος – Το μυστήριο μένει μισό

Η Αργυρώ και Αστέρης είναι έτοιμοι να επισφραγίσουν την μεγάλη τους αγάπη, ενώπιον θεού και ανθρώπων, ωστόσο το μυστήριο του γάμου δεν ολοκληρώνεται, καθώς σπεύδουν όλοι στο νοσοκομείο.Σασμός: Στον αέρα ο γάμος – Το μυστήριο μένει μισό

Η Βασιλική βρίσκεται σε αδιέξοδο, μαθαίνοντας ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μάθιου. Η χαριστική βολή έρχεται όταν ο Νικηφόρος ακούει μια κουβέντα της, με την Καλλιόπη, όπου αναφέρεται ότι ο Μαθιός, σκότωσε τον Στεφανή. Τυφλωμένος από θυμό του παίρνει το όπλο και φεύγει να τον βρει και να τον σκοτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει την Μαργέτα στο ψυχιατρείο

Η Βασιλική παίρνει το αυτοκίνητο και τον ακολουθεί. Από έναν επικίνδυνο ελιγμό στο δρόμο, θα τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με το περιοδικό τηλεθεατής, η Αργυρώ ευτυχισμένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε η μέρα που θα ενώσει επιτέλους τη ζωή της με τον Αστέρη. Ο παπά Μιχάλης είναι έτοιμος να τελέσει το μυστήριο.

Το ζευγάρι φτάνει στην εκκλησία όμως η είδηση του ατυχήματος, προκαλεί πανικό σε όλους. Το μυστήριο διακόπτεται, καθώς προέχει η ζωή της Βασιλικής. Ανήσυχοι και τρομοκρατημένοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέο ζευγάρι βόμβα στη σειρά

Ο τραυματισμός της Βασιλικής δημιουργεί νέα δεδομένα για την εξέλιξη στις ζωές όλων.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *