Παγιδευμένοι: Έτσι σκηνοθέτησε τον θάνατο του ο Δημήτρης

Ο Δημήτρης όπως ήδη πληροφορούμαστε στον επόμενο κύκλο θα εμφανιστεί μπροστά στην Άννα ζωντανός, όμως πως κατάφερε να πείσει τους πάντες και να θεωρούν δεδομένο το θάνατό του στους Παγιδευμένους;

Με αυτό τον τρόπο σχεδίασε το θάνατό του ο Δημήτρης
Όπως έχουμε ήδη πει, η Άννα κατηγορείται για το φόνο του Δημήτρη και όταν ζητά από τον Ανδρέα να δει το πτώμα του, αυτός της το αρνείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο κελί της τον βλέπει ζωντανό δίπλα της, αλλά πιστεύει ότι παραληρεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον…

Ταυτόχρονα ο Αλέκος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, καταφέρνει και πετυχαίνει να αποφυλακιστεί προσωρινά, και τότε θα βοηθήσει τον Ανδρέα και την Αγγελική να «δέσουν» τις κατηγορίες εναντίον του αρχιεισαγγελέα, ο οποίος πυροβόλησε τον Δημήτρη.

Ο Ανδρέας προσπαθώντας να βοηθήσει την Άννα να ξεπεράσει την απώλεια, θα την πάει στο θέρετρο που είχαν κλείσει με τον Δημήτρη να πάνε διακοπές αλλά και εκεί η Άννα συνεχίζει να τον βλέπει

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία ζητά από την Χρυσούλα να κάνει μάγια στους…

Βγαίνει για βόλτα με τη ζακέτα του και το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της, και τριγυρνώντας τη χάνει! Λίγη ώρα αργότερα βλέπει έναν άντρα να τη φορά, γυρνά και βλέπει πάλι μπροστά της τον Δημήτρη.

Κλείνει νομίζοντας πως είναι όνειρο όμως εκείνος την αγκαλιάζει και τη βεβαιώνει πως είναι ζωντανός, και όλο αυτό ήταν ένα κόλπο για να βρουν ποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *