Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει μπροστά και τρώει τη σφαίρα

Η Αμαλία μπαίνει στη μέση μιας άγριας συμπλοκής, στον τρίτο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, και τρώει την σφαίρα που προορίζονταν για τον Ισίδωρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στη δεξίωση του Ισίδωρου, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του β’ κύκλου, μια ομάδα κακοποιών στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από το κυνηγητό της αστυνομίας εισβάλουν στο σπίτι του Ισίδωρου όπου γίνεται δεξίωση.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής αγνοείται και όλοι τον ψάχνουν

Ο Ισίδωρος τυχαίνει εκείνη την ώρα να μιλά με την Αμαλία σ’ ένα δωμάτιο παραδίπλα από εκεί που βρίσκονται οι καλεσμένοι του. Έτσι όταν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί στο σπίτι του παίρνει το όπλο του κι ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Αμαλία τραυματίζεται σοβαρά

 

Η Αμαλία τον παρακαλεί να μην προχωρήσει στη σκέψη του αυτή, μάταια όμως. Ο Ισίδωρος σηκώνει το όπλο και πυροβολεί. Ένας από τους κακοποιούς που τον παρακολουθεί τον σημαδεύει. Η Αμαλία τον βλέπει και μπαίνει μπροστά από τον Ισίδωρο για να τον σώσει. Αλλά δυστυχώς γι’ αυτήν τρώει αυτή τη σφαίρα που προορίζονταν για τον Ισίδωρο και τραυματίζεται σοβαρά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί τους φόνους που έχει κάνει

Η Αμαλία θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο Ισίδωρος σοκαρισμένος από την όλη εξέλιξη αγωνιά για την τύχη της γραμματέως του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *