Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ζητά την υπεράσπιση της Αλεξάνδρας

 

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ζητά την υπεράσπιση της Αλεξάνδρας

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς να είδαμε την Αλεξάνδρα να πυροβολεί τρεις φορές τον Ιάσωνα, όμως στο β’ κύκλο όλοι οι πρωταγωνιστές θα είναι παρόντες!Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ζητά την υπεράσπιση της Αλεξάνδρας

 

Και ο Αντώνης Καρυστινός, αφού ο Ιάσωνας δεν πεθαίνει!

Τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, βρίσκουν την Αλεξάνδρα στη φυλακή. Ο Μάρκος την επισκέπτεται συχνά και μάλιστα προσλαμβάνει ο ίδιος έναν καλό δικηγόρο για να αναλάβει την υπεράσπισή της, γιατί πιστεύει πως οι Δεμερτζήδες θα την αφήσουν αβοήθητη… Κάνει, όμως, λάθος!

Μπορεί η Μαργέτα να αγωνιά για τη ζωή του γιου της, μόλις όμως βεβαιώνεται πως ο Ιάσωνας θα γίνει καλά, κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νύφη της! Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή της δίνει δίκιο! Πιο συγκεκριμένα, στον Στέφανο, ο οποίος δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της, όσο οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον Ιάσωνα, ομολογεί πως έπρεπε να είχε σκοτώσει εκείνη που φταίει για όλα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Φρικτή απόπειρα αυτοκτονίας που σοκάρει

Μάλιστα και στην ίδια την Αλεξάνδρα, όταν πηγαίνει να την επισκεφτεί, μετανιωμένη, ζητά συγχώρεση και της λέει ότι θα τη βοηθήσει ενώ φροντίζει να της πάει τα παιδιά της για να τα δει, να τα αγκαλιάσει και να ανέβει λίγο η ψυχολογία της νύφης της.

Ο Ιάσωνας επιστρέφει στο αρχοντικό μετά το εξιτήριο που παίρνει, όμως η Μαργέτα του επιτίθεται! Τον κατηγορεί πως με τη στάση του προκάλεσε την έκρηξη της Αλεξάνδρας αφού είναι μάνα και της στέρησε τα παιδιά της. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και της θυμίζει τα όσα είχε κάνει!

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος απαγάγει τον Άρη και τον Ιάσονα

Ήταν λάθος – παραδέχεται η Μαργέτα και προσπαθεί να τον πείσει νι εμφανιστεί με χαμηλούς τόνους στο δικαστήριο, ώστε να πέσει στα «μαλακά» η Αλεξάνδρα και να επιστρέψει σύντομα στα παιδιά της, τα οποία την αναζητούν και την έχουν ανάγκη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *