Γη της Ελιάς: Ένοχο παρελθόν, μια χαμένη αδελφή και δάκρυα απελπισίας

 

 

Γη της Ελιάς: Ένοχο παρελθόν, μια χαμένη αδελφή και δάκρυα απελπισίας

Όλα ανατρέπονται για την Ασπασία, στην τρίτη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς».Γη της Ελιάς: Ένοχο παρελθόν, μια χαμένη αδελφή και δάκρυα απελπισίας

 

Φαίνεται πως το ένοχο παρελθόν της τής χτυπά την πόρτα, την ίδια στιγμή που οι έρευνες για την αδελφή της συνεχίζονται.. Η ίδια θα κάνει τα πάντα, για να ανακαλύψει που βρίσκεται, και θα τα καταφέρει.

Τελευταία Spoilers αναφέρουν πως το παρελθόν της θα την «χτυπήσει» και θα την αλλάξει, ριζικά. Τι σημαίνει αυτό; Η Ασπασία θα βρεθεί αντιμέτωπη, τόσο με την αδελφή της, όσο και με το ένοχο πάθος που είχε κάποτε, με τον Στεφανέα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το Μοίρασμα Της Κληρονομιάς

Η αλήθεια για την Ειρήνη θα μαθευτεί, όπως και η απιστία της απέναντι στον Δημοσθένη. Ο χωρισμός τους θα είναι ηχηρός και θα ανατρέψει τα δεδομένα.. Η Ασπασία, ερείπιο, θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά δε θα τα καταφέρει.

 

Μια άλλη Ασπασία, στην τρίτη σεζόν

Οι μέρες που έρχονται είναι πάρα πολύ δύσκολες για την ίδια. Δάκρυα απελπισίας θα γεμίσουν ξανά τα μάγουλά της. Η Ασπασία αισθάνεται ένα μεγάλο βάρος να την πλακώνει. Ο Δημοσθένης της φέρεται επιθετικά και η αδελφή της κουβαλά ένα έξτρα φορτίο μέσα της… Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Στην Τρίτη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», οι τηλεθεατές θα δουν μια άλλη Ασπασία. Μπορεί η ψυχολόγος να της έκανε καλό, αλλά η ίδια θα λυγίσει ξανά και θα αναστατώσει τη ζωή της, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *