Αφροδίτη Λιάντου – Εβελίνα Παπούλια Μαμά και κόρη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά

 

Αφροδίτη Λιάντου – Εβελίνα Παπούλια Μαμά και κόρη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά

Αφροδίτη Λιάντου και Εβελίνα Παπούλια σε νέα σειρά που αναμένεται να ταράξει τα νερά της επερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλο το καστ της σειράς θα είναι φωτιά.Αφροδίτη Λιάντου – Εβελίνα Παπούλια Μαμά και κόρη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά

 

Ανυπομονούμε…..

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα αναμένεται να δούμε τον Αποστόλη Τότσικα, την Αφροδίτη Λιάντου και την Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Αφροδίτη Λιάντου μετά την αποχώρηση της από την «Γη της Ελιάς» κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της ως ηθοποιός και θα την απολαύσουμε σε νέα δραματική σειρά μαζί με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια.

Όταν η Αφροδίτη Λιάντου ως Μυρτάλη αποχώρησε από την «Γη της Ελιάς», έκανε μια ανάρτηση στα social media της για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

 

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, την Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!», είχε γράψει σε ανάρτησή της, η Αφροδίτη Λιάντου μετά το τέλος του ρόλου της, στην σειρά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η Αφροδίτη Λιάντου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα».

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία – ΕΡΤ: Το πρώτο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Η σειρά οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και θα πρωταγωνιστεί η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, μητέρα της Αφροδίτη Λιάντου, βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο cast της σειράς, με το ενδεχόμενο να δούμε μαμά και κόρη να συμπρωταγωνιστούν να μένει ανοιχτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας.

«Δεν ακολούθησε η Αφροδίτη τα βήματά μου, καθόλου.

Έθεσε βέτο ότι θα γίνει μουσικός. Μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο Mega, είναι και τυχαίο αλλά μου άρεσε λέω κοίτα να δεις πλάκα έχει. Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Ο Νίκος Ρικουνάκης “ξεμπροστιάζει” τα ειδύλλια στο ριάλιτι. love island το εκαναν

Δεν ξέρω πότε θα είναι και αν θα γίνει, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει μετά από πολύ ώριμη σκέψη με την Αφροδίτη. Δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, η Αφροδίτη έχει ανοίξει τα φτερά της, δεν είμαι η μάνα μου θα επιβάλλει πράγματα», είχε απαντήσει η Εβελίνα Παπούλια για το αν θα την δούμε τηλεοπτικά με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Η νέα σειρά εποχής “Ηλέκτρα” μας γυρνάει πίσω στη δεκαετία του 1970 και αφορά μία καταπιεσμένη από τον σύζυγό της γυναίκα η οποία αποφασίζει να κάνει την επανάστασή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *