Έρωτας Φυγάς: Πετάει τη βέρα του στο ποτάμι και κλαίει

 

 

Έρωτας Φυγάς: Πετάει τη βέρα του στο ποτάμι και κλαίει

Σε τραγική κατάσταση θα δούμε τον Ιάσονα, στον δεύτερο κύκλο του Έρωτα Φυγά.Έρωτας Φυγάς: Πετάει τη βέρα του στο ποτάμι και κλαίει

 

Μετά από τους πυροβολισμούς της Αλεξάνδρας, συνέρχεται και μεταφέρεται στο αρχοντικό των Δεμερτζίδων, με ασφάλεια. Η Αλεξάνδρα παραμένει στη φυλακή.

Εκεί η Μαργέτα, ανακουφισμένη που ο γιος της κατάφερε να επιβιώσει, τον φροντίζει και παλεύει να γιατρέψει τις πληγές του, σωματικά και ψυχολογικά. Ο Ιάσονας περνά χρόνο με τα παιδιά και απαγορεύει σε όλους να αναφέρουν το όνομα της πρώην συζύγου του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το spoiler φωτιά της Ντάνη Γιαννακοπούλου

Μια μέρα, σηκώνεται και κάνει έναν περίπατο στη λίμνη, θέλοντας για λίγο να αποφορτιστεί. Εκεί, κάθεται σε μια γωνία και αναπολεί το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα. Σε μια στιγμή αδυναμίας, βάζει τα κλάματα και καταριέται την ώρα και τη στιγμή που την ερωτεύτηκε.

Αμέσως, βγάζει την βέρα του, την κοιτάζει κι έπειτα την πετάει με φόρα στη λίμνη. Μετά, βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Μέσα από αυτόν τον τρόπο, αποχαιρετά για πάντα την Αλεξάνδρα και ετοιμάζεται να προχωρήσει τις διαδικασίες διαζυγίου..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Στέλλα είχε παράλληλη σχέση πριν πεθάνει

Ο Ιάσονας γίνεται η σκιά του εαυτού του, στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Έρωτας Φυγάς”. Άραγε, θα καταφέρει μετά από όλα αυτά να σταθεί ξανά στα πόδια του;

Θα βρει τη δύναμη που αναζητά;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *