Παγιδευμένοι: Ο ετεροθαλής αδερφός του Αγγελου έρχεται και σκορπά τον θάνατο

Η σειρά Παγιδευμένοι επιστρέφει το φθινόπωρο με νέα συγκλονιστικά επεισόδια στον ΑΝΤ1. Μέχρι τότε το σετ της παραγωγής βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει αρκετά και στον δεύτερο κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι, είναι ο Αλέκος Χατζής. Ο δικηγόρος έχει φέρει πολλές δυσκολίες στους πρωταγωνιστές με τις τρικλοποδιές που βάζει σε κάθε τους κίνηση.

Στα επόμενα επεισόδια θα έχει κι έναν σημαντικό κι «αόρατο» μέχρι τώρα σύμμαχο. Ένας εχθρός «ξεφυτρώνει» από το πουθενά για τον Δημήτρη και την Άννα. Και είναι ο πιο επικίνδυνος από όλους.

Πρόκειται για τον άγνωστο γιο του Αλέκου Χατζή. Γνωρίζει όλα τα βήματα του πατέρα του και είναι έτοιμος να του προσφέρει τη βοήθειά του. Παρουσιάζεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι και δείχνει από την αρχή το πόσο βίαιος μπορεί να γίνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Δίνει στον Χατζή το προβάδισμα σε πολλά σημεία και θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του, Άγγελου. Κύριος στόχος του φυσικά είναι η Άννα κι ο Δημήτρης, που όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο η υπόθεση ξεκινά έξι μήνες πριν από την ανακάλυψη του νεκρού Δημήτρη από τον Αντρέα.

Ο νέος χαρακτήρας που γνωρίσουν οι τηλεθεατές στα νέα επεισόδια, θα σκορπίσει θάνατο και πόνο στους πρωταγωνιστές. Οι οποίοι αγνοούσαν την ύπαρξή του και ότι είναι η νέα απειλή για όσους έχουν εμπλακεί με την υπόθεση του Άγγελου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη κουτσομπολεύει την Ασπασία γιατί…

Ο γιος του Αλέκου είναι ψυχοπαθής και ερωτεύεται την Άννα.

Είναι γιος του Αλέκου μετά από μια σχέση που είχε με μια παλιά του γραμματέα και τον βρίσκει η Υβόννη. Έτσι λοιπόν Θα κάνουν τεστ DNA και θα αποδειχτεί πως πράγματι είναι πατέρας του. Έχει σπουδάσει δικηγόρος και θα δουλέψει στο γραφείο μαζί με τον Χαντζή. Από την αρχή είναι πολύ ύποπτος και θα φανεί πως είναι τελείως ψυχάκιας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *