Η Γη της Ελιάς: Μετά την απώλεια του παιδιού της η Μαρίνα γίνεται μία άλλη

 

Η Γη της Ελιάς: Μετά την απώλεια του παιδιού της η Μαρίνα γίνεται μία άλλη

Ερωτηματικά και αγωνία άφησε στους τηλεθεατές το φινάλε του δεύτερου κύκλου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς: Μετά την απώλεια του παιδιού της η Μαρίνα γίνεται μία άλλη

 

Και η αλήθεια είναι ότι οι φανατικοί της σειράς μετρούν ήδη τις ημέρες για να ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος.

Στη Γη της Ελιάς από τον Σεπτέμβριο οι εξελίξεις θα είναι για μία ακόμη φορά ανατρεπτικές. Ποιοι θα παραμείνουν ζωντανοί έπειτα από την εισβολή στο πάρτι των Βρεττάκων; Τι θα γίνει με τη Μαρίνα που είναι έγκυος και περιμένει να αγκαλιάσει το μωρό της;

Η Μαρίνα θα είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα στον τρίτο κύκλο της σειράς του Mega. Κι αυτό γιατί την περιμένει μία δυσάρεστη και συνάμα τραγική εξέλιξη που θα της αλλάξει όλη τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Βασιλική και Καλλιόπη σκάβουν το λάκκο τους…

Όλοι οι Βρεττάκοι περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το παιδί της Μαρίνας και του Μάνου. Θα είναι η μεγάλη παρηγοριά έπειτα από τις απώλειες που υπήρχαν. Μόνο που η Μαρίνα χάνει τελικά το μωρό από το σύνδρομο Έντουαρντς.

Η Μαρίνα ενώ βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της νιώθει κάποια στιγμή έντονους πόνους. Το γεγονός αυτό τη θορυβεί όπως και τον Μάνο. Οι πόνοι γίνονται αφόρητοι και η ανησυχία τους έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Ο Μάνος μεταφέρει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και οι δύο φοβούνται τα χειρότερα για το μωρό τους.

Δυστυχώς οι φόβοι τους θα επαληθευτούν. Το μωρό τους πάσχει από το σύνδρομο Έντουαρντς. Αμέσως οι γιατροί αφού εξετάζουν τη Μαρίνα, τη βάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη στο χειρουργείο και της αφαιρούν το νεκρό έμβρυο.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ που κόβει την ανάσα

Από την ώρα που η Μαρίνα μαθαίνει ότι το παιδί της είναι νεκρό βυθίζεται στο πένθος. Δεν έχει όρεξη (και θέληση) για τίποτα. Ο Μάνος είναι συνεχώς δίπλα της και προσπαθεί να μοιραστεί τον πόνο μαζί της. Της λέει ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στη ζωή τους, ώστε η αγαπημένη του να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Αλλά η Μαρίνα δεν θέλει να ακούσει τίποτα και από κανέναν. Είναι σε τραγικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση της χειροτερεύει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *