Έρωτας Φυγάς: Αυτή είναι η επίδοξη δολοφόνος της Αλεξάνδρας

 

Έρωτας Φυγάς: Αυτή είναι η επίδοξη δολοφόνος της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς: Αυτή είναι η επίδοξη δολοφόνος της Αλεξάνδρας

 

Συναρπαστικές και απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στον νέο κύκλο της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ ,Έρωτας Φυγάς.

Στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου η Αλεξάνδρα θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής όπου θα βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές μοναξιάς και απομόνωσης.

Από τη μία πλευρά αισθάνεται άσχημα για τα όσα έχουν συμβεί στον γάμο της και από την άλλη η απουσία των παιδιών της από τη ζωή της την έχει ρίξει σε βαθιά θλίψn. Η γυναίκα έχει παραδοθεί στη μοίρα της και πληρώνει ακριβά την απροσδόκητη πράξη της, να πυροβολήσει τον Ιάσονα.

Λίγο καιρό αργότερα, αρχίζει η δίκη της. Σύμφωνα με το MyTV κάποια στιγμή, ενώ βρίσκεται στο κελί με τις συγκρατούμενές της, αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί την εξετάζουν ενδελεχώς και στη συνέχεια διαπιστώνουν ότι η Αλεξάνδρα έχει δηλητηριαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 69 , 70

Πολύ σύντομα, το νέο ταξιδεύει σε όλο το Κιάρι. Παράλληλα, τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά, καθώς ο Ιάσονας έχει μετατραπεί πλέον στον μεγαλύτερο εχθρό της, ενώ ταυτόχρονα απέναντί της παραμένουν και η Ευγενία με τη θεία της. Δεν είναι λίγα, λοιπόν, τα πρόσωπα που θέλουν να της κάνουν κακό!

Μάλιστα, ένα από αυτά σχεδιάζει τη δολοφονία της. Ο λόγος για τη θεία της Ευγενίας, τη Νότα, η οποία, από τη στιγμή που αντίκρισε την ανιψιά της σχεδόν νεκρή μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της μετά τηv απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ορκίζεται εκδίκηση.

Η γυναίκα πιστεύει ότι η Αλεξάνδρα είναι υπαίτια όλων των δεινών της οικογένειάς της, καθώς ο Μάρκος την αγαπάει ακόμα και το δείχνει φανερά με κάθε τρόπο. Η Νότα θεωρεί πως αν τη βγάλει από τη μέση θα «ξεριζώσει» το μεγάλο αγκάθι που ματώνει τον γάμο της ανιψιάς της και το νεαρό ζευγάρι θα μπορέσει να παραμείνει μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: To τέλος της σειράς με φόνους, γάμους και ανατροπές

Φανερώνοντας λοιπόν σιγά-σιγά το αδίστακτο και επικίνδυνο πρόσωπό της, σχεδιάζει τη δολοφονία της Αλεξάνδρας. Ενώ η τελευταία νοσηλεύεται μόνη σε έναν θάλαμο, περιφρουρούμενη από άντρες της Αστυνομίας και δεμένη με χειροπέδες, η Νότα μπαίνει στο νοσοκομείο και προσποιείται τη νοσοκόμα.

Αποσπά την προσοχή των αστυνομικών, μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας και προσπαθεί να τη σκοτώσει. Τα λεπτά που ακολουθούν είναι εφιαλτικά για τη νεαρή μητέρα, η οποία παλεύει με όλες της τις δυνάμεις να απωθήσει τηv επίδοξη δολοφόνο της. Ο κίνδυνος για τη ζωή της Αλεξάνδρας είναι μεγάλος και το γεγονός ότι τα χέρια της είναι δεμένα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δυσμεvή για εκείvη.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *