Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» με το δίδυμο Αλκμήνης – Αντωνίας να οδηγείται στο χωρισμό.Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

 

Ποιος όμως μπαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Οι πληροφορίες του youfly.com θέλουν την Αλκμήνη, η οποία από τους προηγούμενους κύκλους της σειράς, δεν έχει κρύψει την προτίμηση της και για τους άνδρες, να ερωτεύεται σφόδρα τον νεαρό επιστάτη των Βρεττάκων, τον Μιλτιάδη.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Έχω έναν φονιά δίπλα μου;»

Τα πρώτα spoilers ήθελα το τρίτο πρόσωπο να είναι ο Χρήστος, τον οποίο φλέρταρε η Αλκμήνη στην ταβέρνα, όμως όχι. Ο Χρήστος θα γίνει ζευγάρι με την Αφροδίτη.

Ο τελευταίος λοιπόν, ο Μιλτιάδης, κερδίζει την καρδιά της Αλκμήνης η οποία έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση της με την Αντωνία. Από την πλευρά της η Αντωνία βλέπει ξαφνικά κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά της αγαπημένης της και παραξενεύεται. Όταν όμως αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάφατσα θα γίνει πυρ και μανία.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα – Αποκάλυψη σοκ

Αντωνία και Αλκμήνη θα γίνουν μαλλιά κουβάρια. Ετοιμαστείτε για άγριους καβγάδες μεταξύ των δύο κοριτσιών μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *