Άση Μπήλιου: Άρης στην Παρθένο από 10/07/2023 ως 27/08/2023 – Ποια ζώδια θα δεχτούν τις ισχυρότερες πιέσεις

 

Άση Μπήλιου: Άρης στην Παρθένο από 10/07/2023 ως 27/08/2023 – Ποια ζώδια θα δεχτούν τις ισχυρότερες πιέσεις

Άση Μπήλιου: Άρης στην Παρθένο από 10/07/2023 ως 27/08/2023 – Ποια ζώδια θα δεχτούν τις ισχυρότερες πιέσεις

Η Άση Μπήλιου αναλύει, τον Άρη στην Παρθένο από τις 10/07/2023 ως τις 27/08/2023. Ο Άρης στην Παρθένο είναι κάπως «σκληρός», παθιάζεται με τις λεπτομέρειες, τις δεξιότητες, βρίσκει ικανοποίηση στην εργασία και θέλει αποτελέσματα και πράξεις.

Άση Μπήλιου: Άρης στην Παρθένο από 10/07/2023 ως 27/08/2023 – Ποια ζώδια θα δεχτούν τις ισχυρότερες πιέσεις

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, μπαίνει στο αναλυτικό και γειωμένο ζώδιο της Παρθένου στις 10 Ιουλίου 2023 και θα παραμείνει έως τις 27 Αυγούστου 2023 αλλάζοντας τα δεδομένα. Από τις 20/05/2023 που ο Άρης ήταν στον Λέοντα, ήμασταν πιο γενναιόδωροι, διαχυτικοί, ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι και αναζητούσαμε την ευχαρίστηση και τις απολαύσεις. Όμως τώρα που θα μπει στο πιο λογικό και «αποστειρωμένο» ζώδιο της Παρθένου θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο πιο… τεχνοκρατικό και οργανωτικό.

Γι’ αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης στην Παρθένο λατρεύει να κάνει πράγματα και να δίνει λύσεις, οπότε αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα να εστιάσετε στους τομείς που έχετε μπερδέματα και να ξεκινήσετε τα συμμαζέματα και τα ξεκαθαρίσματα, είτε αυτό αφορά τη ντουλάπα σας είτε τη ζωή σας. Αν λοιπόν αναβάλατε πολύ καιρό να κάνετε κάτι, με τον Άρη στην Παρθένο ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη.

Εμμονή με τη λεπτομέρεια
Ο Άρης στην Παρθένο είναι κάπως «σκληρός», παθιάζεται με τις λεπτομέρειες, τις δεξιότητες, βρίσκει ικανοποίηση στην εργασία και θέλει αποτελέσματα και πράξεις. Είναι παραγωγικός, επινοητικός, αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις και φέρνει πνευματική διέγερση. Έτσι λοιπόν το διάστημα από 10/07/2023 έως 27/08/2023 θα είμαστε πιο λογικοί, θα στηριζόμαστε σε επιχειρήματα και οι κουβέντες μας θα είναι πιο σοβαρές, αλλά και ανταγωνιστικές. Είναι ο Άρης της σκληρής δουλειάς, της γνώσης, της αντοχής, της τελειομανίας, της καθαριότητας και του κοφτερού μυαλού.

Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί οργάνωση, ρουτίνα, πειθαρχεία και να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας. Θα είμαστε πιο αγχώδεις και μπορεί να έχουμε προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να καταναλώνουμε και πιο υγιεινές τροφές. Επίσης, θα φέρει στην επικαιρότητα θέματα υγείας, παιδείας και εργασίας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει
Η πρώτη κύρια όψη που θα σχηματίσει ο Άρης από την Παρθένο είναι στις 20 Ιουλίου που θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή η αντίθεση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διότι μπορεί να φέρει προσωρινά εμπόδια και δυσκολίες για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο σε θέματα δουλειάς ή και φυσικής κατάστασης. Ενδεχομένως να είμαστε απρόσεκτοι, επαναστάτες, εγωιστές και ανεξέλεγκτοι στη συμπεριφορά μας και ίσως βιώσουμε διακυμάνσεις στη διάθεση μας.

Την 1η Αυγούστου 2023 ο Άρης θα σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο και αυτή η όψη θα μας δώσει έντονη ζωτικότητα, ευεξία και μεγάλο ενθουσιασμό. Θα είμαστε αποφασιστικοί και δημιουργικοί, θα προβάλουμε τα ταλέντα μας και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Στις 16 Αυγούστου 2023 ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα φέρει νευρικότητα, υπερδιέγερση και προβλήματα στον ύπνο. Ξαφνικά γεγονότα θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας, αλλά θα μπορούμε να σκεφτούμε και έξυπνες λύσεις. Θα είμαστε πιο αυθόρμητοι και καινοτόμοι, και θα έχουμε όρεξη να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε νέα άτομα και να χαρούμε την ανεξαρτησία μας.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 29/7 ως 4/8/2019

Στις 22 Αυγούστου 2023 ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα που είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και η αίσθηση θα είναι σαν κάποιος να τράβηξε χειρόφρενο. Θα είμαστε πιο βραδυκίνητοι, θα θέλουμε ξεκούραση, ύπνο και χαλάρωση. Οτιδήποτε προκύπτει θα μας φαίνεται βουνό και θα προσπαθούμε να αποφύγουμε τις ευθύνες μας. Δεν είναι καλή στιγμή για να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις είτε αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά.

Αυτή η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε κουτσομπολιά, ψευδείς ειδήσεις, αρνητικότητα, αλλά και σε άτομα που εμφανίζονται ως σωτήρες διότι μπορεί να είναι απατεώνες. Επίσης μπορεί να δούμε άσχημα όνειρα που να επηρεάσουν τη διάθεση μας, αλλά και να επηρεαστούμε ψυχολογικά από τις αντιδράσεις των άλλων και να καταφύγουμε σε χρήση ουσιών που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας, όπως για παράδειγμα το αλκοόλ.

Στις 25 Αυγούστου 2023 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αυτή η όψη από τη μία τονώνει την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια, τη θέληση μας και μας γεμίζει με υψηλή φιλοδοξία, διεκδίκηση και θάρρος, αλλά ταυτόχρονα βγάζει επιθετικότητα, ανταγωνισμό, πόλωση, φανατισμό και έντονη βία. Οπότε προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε θετικά κανάλια.

Στις 27 Αυγούστου 2023 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και η ενέργεια μας θα εστιαστεί στις σημαντικές μας σχέσεις και συνεργασίες.

Εάν γεννηθήκατε με τον Άρη στην Παρθένο, τώρα θα έχετε επιστροφή του Άρη σας.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πιεστούν πολύ και θα έχουν εντάσεις με τον Άρη στην Παρθένο από τις 10/07/2023 έως τις 27/08/2023

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης θα επισκεφθεί τον 4ο Ηλιακό σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε εντάσεις, πιέσεις και προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια. Η διέλευση αυτή θα σας κάνει να χάσετε τη δροσιά και την ανεμελιά σας και θα αισθάνεστε πίεση, γεμάτοι ευθύνες και η συμπεριφορά σας θα γίνει αντιδραστική. Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Θα προσπαθείτε να βρείτε υποστήριξη, αλλά θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει.

Πρέπει να ρίξετε τους τόνους, να μιλήσετε ειλικρινά, να αποσυμπιεστείτε και όχι να ξεσπάτε σε αυτούς που δεν φταίνε και τότε πολλές αγκαλιές θα ανοίξουν για να σας συμπαρασταθούν. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και στην καριέρα σας, οι οποίες ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε αλλαγές περιβάλλοντος. Μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο ή και να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο. Ακόμη, μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και να ξεκινήσετε κάποιες εργασίες ανακαίνισης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα τρέχετε και δεν φτάνετε με τον Άρη στο ζώδιο σας από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 27 Αυγούστου. Ευθύνες, πιέσεις και μεγαλύτερα επίπεδα ενέργειας φέρνει ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης και δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με υπομονή και ψυχραιμία και θα είστε συνεχώς στα κόκκινα. Ο θυμός και τα νεύρα σας μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους φίλους και τα μέλη της οικογένεια σας, καθώς θα διεκδικείτε τα πάντα με επιθετική συμπεριφορά και θα απαιτείτε να γίνονται όλα όπως εσείς θέλετε.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του Ιουνίου 2023

Θα αισθάνεστε ότι όλοι βασίζονται πάνω σας και ίσως κάποιες στιγμές να πνίγεστε από όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Ταυτόχρονα όμως θα θέλετε να βγείτε μπροστά και να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Να βάλετε τις βάσεις για τα νέα σχέδια σας και να απογειωθείτε. Όμως πρέπει να προσέξετε, διότι θα είστε ανυπόμονοί και ίσως οι βιαστικές αποφάσεις να σας βάλουν σε μπελάδες. Οικονομικά, εκεί που θα νομίζετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο θα προκύπτουν αυξημένα έξοδα και θα σας εκνευρίζουν. Αυτή την περίοδο μπορεί να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα, οπότε να προσέχετε πολύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Άγχος και ένταση στα επαγγελματικά σχέδια και στις οικογενειακές σας σχέσεις επιφυλάσσει ο Άρης από την Παρθένο, που επηρεάζει τον 10ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Ενδέχεται να υπάρχουν διαφωνίες και καβγάδες στο σπίτι που να σας δημιουργήσουν έντονα νεύρα και να ξεσπάτε όπου βρείτε. Επίσης, η πίεση στη δουλειά και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι έντονες και θα ασφυκτιάτε λόγω της σκληρής δουλειάς που πρέπει να καταβάλλετε.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να πετύχετε πολλά στην εργασία σας, αλλά ο κόπος θα είναι τεράστιος και οι ευθύνες πάρα πολλές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον χώρο εργασίας και να επιλέγετε με σύνεση τα άτομα που εμπιστεύεστε, διότι μπορεί κάποιος να σας παίζει παιγνίδι και να σχεδιάζει κάτι εναντίον σας, μην υποτιμάτε τους αντιπάλους σας.

Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να ανοιχτείτε οικονομικά σε επενδύσεις, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, διότι η υπερπροσπάθεια στη δουλειά θα φέρει έντονη κόπωση και εξάντληση και μπορεί να έχετε πόνους στο σώμα σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπαίνουν στο στόχαστρο του Άρη από την Παρθένο, που βρίσκεται απέναντί σας και επηρεάζει τον 7ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον-η σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας ή και τους φίλους σας. Θα αισθάνεστε πιεσμένοι και θα ξεσπάτε με το παραμικρό, ακόμη και στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, διότι το μόνο που θα καταφέρετε με τις φωνές είναι να πληγώσετε τους άλλους και τον εαυτό σας.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς μέχρι και τις 04/11/2023 -Δύσκολη θέση αντίρροπων δυνάμεων για όλα τα ζώδια
Στα επαγγελματικά οι πιέσεις θα είναι αφόρητες και θα είστε στα κόκκινα και ίσως αυτό φέρει τριβές και αντιπαραθέσεις και με τους συναδέλφους σας, ιδιαίτερα αν σας προκαλούν με διάφορους τρόπους. Δείξτε υπομονή, είπαμε ο Άρης στην Παρθένο θέλει λογική και όχι συναισθηματικά ξεσπάσματα. Οικονομικά θα είστε καλά, σύμφωνα με το asibiliou.gr αλλά ίσως απογοητευτείτε επειδή εσείς είχατε προσδοκίες, γι’ αυτό να κάνετε τα κουμάντα σας με αυτά που έχετε και όχι με αυτά που θέλατε να έχετε και μην σκορπάτε τα χρήματα σας σε άσκοπες αγορές.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *