Σασμός: Καμένα σίδερα αίματα και τρόμος – Οι σκηνές που θα κόψουν την ανάσα πριν το φινάλε

 

Σασμός: Καμένα σίδερα αίματα και τρόμος – Οι σκηνές που θα κόψουν την ανάσα πριν το φινάλε

Έρχονται σκηνές φρίκης, λίγο πριν το φινάλε.. Σασμός: Καμένα σίδερα αίματα και τρόμος – Οι σκηνές που θα κόψουν την ανάσα πριν το φινάλε

Ένα φρικτό τροχαίο, αναμένεται να κόψει την ανάσα των τηλεθεατών, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός. Μία ηρωίδα χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και όλα σβήνουν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πάνω στην ταραχή της να προλάβει τα χειρότερα, η Βασιλική μπαίνει στο αμάξι και οδηγεί σαν τρελή, χωρίς να βλέπει, χωρίς να σκέφτεται… Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος βρίσκονται στο σπίτι, αντιμέτωποι. Ο Νικηφόρος έχει μάθει πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του, έχει πάρει το όπλο και είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον άντρα που θεωρούσε σαν μπαμπά του, μετά την απώλεια του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εξαφανίζεται – Πως αντιδρά ο Δημοσθένης;

Η Βασιλική τρέχει να τους προλάβει, αλλά δε τα καταφέρνει. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, συγκρούεται με ένα άλλο όχημα και χάνει τις αισθήσεις της. Το ατύχημα αυτό την οδηγεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση.

Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Τη Βασιλική, μετά το τροχαίο, εντοπίζει ένας περαστικός και καλεί αμέσως βοήθεια, στη σειρά Σασμός. Μόλις η αστυνομία φτάνει, τη βλέπει μέσα στα αίματα, πάνω στο τιμόνι..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο ρόλος του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά

Καμένα σίδερα, αίματα και τρόμος.. Οι σκηνές αυτές, σύμφωνα με το youfly.com αναμένεται να κόψουν την ανάσα, λίγο πριν το φινάλε της αγαπημένης μας σειράς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *