Σασμός: Σύλληψη σοκ στο τέλος της Β’ σεζόν

 

Σασμός: Σύλληψη σοκ στο τέλος της Β’ σεζόν

Τον αγάπησε με πάθος αλλά όταν έρθει η στιγμή, η Ντίνα θα φορέσει τις χειροπέδες στον Βαγγέλη Πανταζή στη σειρά Σασμός, τον βοηθό του Ευθύμη Φαρμάκη.Σασμός: Σύλληψη σοκ στο τέλος της Β’ σεζόν

 

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η βοηθός του Αντώνη θα βρει στο σπίτι τού Βαγγέλη ένα μπλουζάκι με αίματα.

 

Θα το στείλει κατευθείαν για έλεγχο και όταν της επιβεβαιώσουν πως το αίμα ανήκει στον Ξαξίρη, τον άντρα από τα Γιάννενα που βρέθηκε θαμμένος στο βουνό, θα βρεθεί έξω από την πόρτα του πρώην της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί οι γιατροί δε βοηθούν την Μαρίνα;

Της λέει πως την αγαπούσε και δεν ήθελε να την χάσει ενώ της ομολογεί πως προσπάθησε πολλές φορές να το κόψει αλλά δεν τα κατάφερε. Της λέει πως αν τον αφήσει ελεύθερο δεν θα το ξανακάνει και της τονίζει πως αφήνει σε κείνη την απόφαση.

Η Ντίνα φορώντας του τις χειροπέδες, του λέει πως θεωρεί ότι ο εαυτός του είναι πιο επικίνδυνος από τον ίδιο και επειδή και εκείνη τον αγάπησε, έτσι θα έχει την ελπίδα ότι θα καταλάβει το κόστος των πράξεών του.Σασμός: Σύλληψη σοκ στο τέλος της Β’ σεζόν

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αρετή Πληρώνει Το Τίμημα – Σοκαριστικός Καυγάς

Ο Σταύρος είναι παρόν και παθαίνει σοκ βλέποντας τον αδελφό του με τις χειροπέδες. Το μόνο που τους μένει είναι να αγκαλιαστούν και να αποχαιρετίσουν ο ένας τον άλλον.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *