Σασμός: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

 

Σασμός: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, ένταση και τραγικά γεγονότα θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη.Σασμός: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

 

Ο Φαρμάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δραματικές
συνέπειες όλων των εγκλημάτων που διέπραξε. Ο αδίστακτος άντρας ζητάει από τον Βαγγέλη να βγάλει από τη μέση τον Γαλετάκη, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται στο νεκροταφείο, όπου εκεί γίνεται το μνημόσυνο του Στεφανή.

Όταν ο Νικηφόρος τον αντικρίζει, εξοργίζεται, καθώς πιστεύει πως εκείνος βρίσκεται πίσω από όλα τα δεινά που πέρασε η οικογένειά του.

Έτσι, θολωμένος από την οργή του, ορμά πάνω, όμως η Βασιλική με τον Αστέρη καταφέρνουν να τον σταματήσουν πριν γίνουν τα χειρότερα. Αργότερα, ο Αστέρης ετοιμάζει μια ονειρική έκπληξη στην Αργυρώ, όπου επιτέλους της ζητάει να παντρευτούν. Με δάκρυα χαράς εκείνη φυσικά του λέει «ναι» και πέφτει στην αγκαλιά του.

Διαβάστε Επίσης  «Το Ναυάγιο»: Η αληθινή ιστορία της ηρωίδας φοιτήτριας Άλκηστης Αγοραστάκη που θυσιάστηκε για να σώσει δεκάδες ζωές

Την επόμενη μέρα, ο Σταύρος φτάνει στο νησί και ανακοινώνει στο ζευγάρι πως δέχεται να υπογράψει τα χαρτιά αλλαγής επιθέτου, ώστε ο Πετράκης να γίνει Σταματάκης. Η εξέλιξη αυτή γεμίζει χαρά τον Αστέρη και την Αργυρώ, αφού τώρα πια μπορούν να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για τον γάμο του. Όταν όμως, η Καλλιόπη ακούει τον παπά-Μιχάλη και τον γιο της να κουβεντιάζουν για τον επικείμενο γάμο, προβληματίζεται.

Συγκεκριμένα είναι ταραγμένη από ένα όνειρο που είδε, όπου η γριά Σταματάκαινα της είπε ότι η κατάρα θα χτυπήσει ξανά την οικογένειά της και σύντομα ο Αστέρης και ο Πετράκης θα χάσουν τη ζωή τους. Όσο κι αν παλεύει να ηρεμήσει δεν το καταφέρνει και μέσα της έχει συνεχώς ένα κακό προαίσθημα. Έτσι, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν παίρνει τον εγγονό της και τον πηγαίνει μια βόλτα στα χωράφια. Όταν η Αργυρώ αντιλαμβάνεται ότι ο Πετράκης έχει εξαφανιστεί, πανικοβάλλεται.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ξανά στα μαχαίρια Αμαλία – Μιράντα

Όσο περνά η ώρα και η Καλλιόπη με το παιδί δεν δίνουν κανένα σημείο ζωής, ο Αστέρη και η Αργυρώ τρελαίνονται από την αγωνία τους. Όταν αργότερα η καπετάνισσα εμφανίζεται με το παιδί, η Αργυρώ έξαλλη το παίρνει και πάει στο σπίτι της.

Ο Αστέρης την ακολουθεί, λέγοντας της πως έφτασε η ώρα να παντρευτούν. Το ζευγάρι κάνει όνειρα για το γάμο του, ενώ η ώρα που θα βγει το προαίσθημα της Καλλιόπης αληθινό πλησιάζει…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *