Παγιδευμένοι: Ποιος τα γράφει όλα και πάει διακοπές μόνος του;

 

Παγιδευμένοι: Ποιος τα γράφει όλα και πάει διακοπές μόνος του;

Ο Θοδωρής αφήνεται επιτέλους ελεύθερος.Παγιδευμένοι: Ποιος τα γράφει όλα και πάει διακοπές μόνος του;

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία φανερώνουν πως δεν ευθύνεται εκείνος για τη δολοφονία του Κοσμά. Ο Δημήτρης τον σφίγγει στην αγκαλιά του και του αναφέρει πως είναι ελεύθερος πια να κυνηγήσει τα όνειρά του, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν.

Οι μέρες περνούν και όλα φαίνεται πως μπαίνουν σε μια τάξη. Όλα, εκτός από τη σχέση του Δημήτρη και της Άννας, οι οποίοι παραμένουν ακόμη χωρισμένοι. Ο Δημήτρης έχοντας φτάσει πια στα όριά του, αποφασίζει να πάει διακοπές, στη σειρά Παγιδευμένοι.Παγιδευμένοι: Ποιος τα γράφει όλα και πάει διακοπές μόνος του;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Φίλιππος παρακαλάει γονατιστός τη Βασιλική

Το μόνο που ζητά, είναι λίγες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης… Έτσι, κλείνει ένα ταξιδάκι μόνος του, για να μπορέσει να σκεφτεί λογικά, να ξεσκάσει. Βέβαια, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.

Η Άννα μαθαίνει για τις διακοπές του Δημήτρη και ξεφυτρώνει μπροστά του από το πουθενά, κάνοντάς του μια ωραία έκπληξη, στη σειρά Παγιδευμένοι. Λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν, οι δυο τους ζουν ξέγνοιαστα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον έρωτά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Είσαι ευτυχισμένη με αυτόν;»

Ο Δημήτρης της κάνει ξανά πρόταση γάμου και η παραμυθένια τελετή πραγματοποιείται μετά από λίγο καιρό, στην παραλία. Όλα αυτά, μέχρι η Άννα να ξυπνήσει μέσα στο σκοτεινό της κελί, έχοντας σκοτώσει τον άντρα της ζωής της..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *