Παγιδευμένοι: Έρχεται ο γιος του Χατζή που είναι χειρότερος από τον Άγγελο

 

Παγιδευμένοι: Έρχεται ο γιος του Χατζή που είναι χειρότερος από τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται ο γιος του Χατζή που είναι χειρότερος από τον Άγγελο.

 

Ο εισαγγελέας έχει ένα κοριτσάκι άρρωστο και για να μπορέσει να χειρουργηθεί χρειάζεται χρήματα τα οποία δε διαθέτει.

Ένας επιχειρηματίας (ρόλος που μπαίνει στο 2ο κύκλο της σειράς) για να τον βοηθήσει του ζήτησε να σκοτώσει τον Δημήτρη επειδή ο Δημήτρης είχε αναλάβει μια υπόθεση με λαθρεμπόριο(ή κάτι τέτοιο) και ήταν μπλεγμένος.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο γιος του Χατζή (επίσης ρόλος που μπαίνει στο 2ο κύκλο, ναι ο Χατζής έχει και άλλον γιο εκτός από τον Άγγελο και είναι το ίδιο με τον Άγγελο και χειρότερος). Περισσότερα θα σας πούμε σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Η Άννα δε σκοτώνει κανέναν απλά ένας (ρόλος που έχει μπει στο 2ο κύκλο και εμπλέκεται με το γιο του Χατζή) απαγάγει τη Λίνα και πάνω στο σημείο που πάει αυτός να της επιτεθεί με μαχαίρι καταφέρνει και τον καρφώνει η Λίνα με το μαχαίρι.

Πανικοβλημένη νομίζοντας ότι έχει πεθάνει αυτός καλεί την Άννα από το κινητό του και εκείνη πηγαίνει και σχεδιάζουν να το πάρει η Άννα πάνω της το φόνο.

Ο Ανδρέας συλλαμβάνει την Άννα για το φόνο του Δημήτρη και εκείνη νομίζει για του απαγωγέα της Λίνας. Στο τμήμα μαθαίνει για το Δημήτρη και φυσικά σοκάρεται και τρελαίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος – Επεισόδιο 77– Β Κύκλος

Το Δημήτρη όταν τον παίρνουν από το σημείο που τον άφησε ο εισαγγελέας με το γιο του Χατζή είναι ακόμα ζωντανός διότι δεν τον σκεπάζουν με σεντόνι (όπως συνηθίζεται στους νεκρούς). Ύστερα μας δείχνει που τον κατεβάζουν στο νοσοκομείο με σεντόνι και πιστεύουμε πως όντως έχει πεθάνει.

Βέβαια κάποια σποιλερ λένε ότι δε μας έδειξε στο ασθενοφόρο κάποια σκηνή την ώρα που πεθαίνει και μπορεί όλο αυτό να είναι κόλπο του Δημήτρη και του Ανδρέα. Από την άλλη ο γιος του Χατζή καταφέρνει και κλέβει το ασθενοφόρο όπου μέσα βρίσκεται ο απαγωγέας της Λίνας ο οποίος δεν έχει πεθάνει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *