Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης κλέβει το μωρό της Γεωργίας

 

Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης κλέβει το μωρό της Γεωργίας

 

Γεμάτη εντάσεις κι ανατροπές προβλέπεται η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης κλέβει το μωρό της Γεωργίας

 

Ο Άγης και η Γεωργία θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι, στον Παράδεισο των Κυριών. Οι δυο τους θα λογομαχήσουν πολύ άσχημα, μόλις το μωρό έρθει στον κόσμο.

Ο Πάρης ερωτεύτηκε την Γεωργία, παράφορα. Ο γάμος τους δεν ήταν λευκός και συμβατικός, αλλά έγινε από αγάπη, στοργή κι έρωτα. Η Γεωργία θέλει να ζήσει μαζί του και να γίνει εκείνος ο πατέρας του παιδιού της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Καλλιόπης

Σύμφωνα με το TV24, ο Άγης, φυσικά, δε το επιτρέπει. Δε θέλει το παιδί του να έχει πάρε δώσε με αυτόν τον γελοίο άνθρωπο που κατέστρεψε την αδελφή του και το σπίτι του. Όσο κι αν ο Πάρης δείχνει αλλαγμένος, διαφορετικός, κανείς δε τον πιστεύει!

Έτσι, στην β’ σεζόν της σειράς Παράδεισος των Κυριών, ο Άγης και η Γεωργία θα παλέψουν για το μωρό, με αποτέλεσμα να ξεκινά νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες; Ο Άγης αναμένεται να της αρπάξει το παιδί και να την τρέξει στα δικαστήρια..

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Βασίλης και Στέλλα- Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *