Η Γη της Ελιάς: Το Μέλλον για την Χάιδω και τον Στάθη είναι αδυσώπητο

 

Η Γη της Ελιάς: Το Μέλλον για την Χάιδω και τον Στάθη είναι αδυσώπητο

Τα πλήγματα διαδέχονται το ένα το άλλο στα σπίτια των Στεφανέων και των Καπερνάρων που από εχθροί έχουν γίνει συμπέθεροι χάρη στον έρωτά των παιδιών τους, του Φίλιππου και της Βασιλικής και την εγγονούλα που τους έχουν χαρίσει.Η Γη της Ελιάς: Το Μέλλον για την Χάιδω και τον Στάθη είναι αδυσώπητο

 

Η Χάιδω και ο Στάθης τρέμουν το μέλλον καθώς το παρόν αδυσώπητο μαζί τους.

Η παραλίγο απώλεια της Βασιλικής που κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα όταν έπεσε από τη βάρκα στην οποία ήταν μαζί με τον πατέρα της Στάθη και τον άντρα της Φίλιππο είναι ακόμη ένα πλήγμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ούτε μικρό παιδί δεν θα το έχαφτε αυτό»

Η Χάιδω τρέμει πως μια νέα κατάρα έχει χτυπήσει το σπιτικό της αφού μέσα σε ελάχιστες μέρες είδε το σπίτι της να γίνεται παρανάλωμα της φωτιάς από τον εμπρησμό και τη νύφη της να βγαίνει από θαύμα ζωντανή απ’ τη θάλασσα.Η Γη της Ελιάς: Το Μέλλον για την Χάιδω και τον Στάθη είναι αδυσώπητο

Τα κρίματα που έχει στην ψυχή από τα αλλεπάλληλα φονικά στα οποία έχει αναμειχθεί λόγω βεντέτας ζωντανεύουν στους εφιάλτες της και την τρομοκρατούν. Ο Λυκούργος ο όποιος δε γνωρίζει την εμπλοκή της στο φόνο του Βαφέα αδυνατεί να καταλαγιάσει τους φόβους της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 61

Ο Στάθης με τη σειρά του καταρρακωμένος και ευάλωτος ψυχικά μετά το θάνατο μια νέας κοπέλας από τις ρόδες του αυτοκινήτου του, παρότι ήταν αυτοκτονία νιώθει συνυπεύθυνος. Ο παραλίγο πνιγμός της κόρη του στη βάρκα που κουμάνταρε ο ίδιος τον βασανίζει.

Νιώθει αδύναμος να υπερασπιστεί τους ανθρώπους που αγαπάει και οδηγείται στην κατάθλιψη. Ο Φίλιππος ο οποίος έβγαλε την Βασιλική απ’ τη θάλασσα την τελευταία στιγμή είναι υποχρεωμένος να γυρίσει στη μονάδα του και την αφήνει μόνη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *