Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αγωνιά: «Αν βρεθεί κάτι ενημέρωσε με»

 

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αγωνιά: «Αν βρεθεί κάτι ενημέρωσε με»

Η Ιουλία μαθαίνει από την Αφροδίτη για τις ιατρικές εξετάσεις που υποβάλλεται ο Στάθης στη «Γη της Ελιάς» και της ζητά να την κρατά ενήμερη.Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αγωνιά: «Αν βρεθεί κάτι ενημέρωσε με»

 

Όπως έχουμε ήδη γράψει η Ιουλία θα δει κάποια στιγμή στη συνέχεια στο αγροτικό ιατρείο τον Στάθη αλλά θα αποφύγει να του μιλήσει και μάλιστα θα φύγει αμέσως από το ιατρείο χωρίς να πει λέξη και στη φίλη της γιατρό, την Αφροδίτη.

 

Η τελευταία βλέποντας την αντίδραση της Ιουλίας παραξενεύεται και αργότερα θα την επισκεφτεί στο σπίτι της για να μάθει περισσότερα. «Σαν κυνηγημένη έφυγες σήμερα από το γραφείο μου Ιουλία. Κι ο Στάθης ο Καπερνάρος που ήταν εκεί τα έχασε και δεν ήξερε τι να κάνει», της λέει η Αφροδίτη και η Ιουλία της απαντά: «Αν θέλεις Αφροδίτη μου να είμαστε φίλες δεν θέλω να μου μιλήσεις ξανά για τον συγκεκριμένο άτομο».Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αγωνιά: «Αν βρεθεί κάτι ενημέρωσε με»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία Αναβάλλει Τον Γάμο Και Εγκαταλείπει Τον Ανέστη

Δεν περνά ένα δευτερόλεπτο και η Ιουλία συνεχίζοντας ζητεί από την Αφροδίτη να την ενημερώσει αν συμβαίνει κάτι με την υγεία του Στάθη. Η Αφροδίτη της εξηγεί ότι επρόκειτο για μια ζαλάδα που αισθάνθηκε ο Στάθης και του πήρε λίγο αίμα για να κάνει μια ανάλυση.

Η Ιουλία σπεύδει να δικαιολογήσει τον ενδιαφέρον της αυτό για το Στάθη λέγοντας τα εξής: «Καλά επειδή πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, σε παρακαλώ αν βρεθεί κάτι ενημέρωσε με. Αλλά μέχρι εκεί».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει

Η Αφροδίτη καταλαβαίνει ότι η φίλη της νοιάζεται ακόμα για τον Στάθη και χαμογελά προκαλώντας τον εκνευρισμό της Ιουλίας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *