Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος χάνει τα πάντα και μπαίνει φυλακή

 

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος χάνει τα πάντα και μπαίνει φυλακή

Παρά το ριψοκίνδυνο σχέδιο, το κινητό του Άκη δεν βρέθηκε ποτέ.Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος χάνει τα πάντα και μπαίνει φυλακή

 

Βρέθηκαν όμως στοιχεία ικανά να την τινάξουν την αυτοκρατορία του Χατζή στον αέρα. Το επόμενο πρωί η Άννα συναντά τον Δημήτρη, την Αγγελική και τον Σταύρο και τους δίνει ένα φάκελο που πήρε απ’ το γραφείο του Αλέκου και στον οποίο φαίνεται πως ξεπλύνει χρήματα μέσω μιας εταιρείας φάντασμα σε χώρα του εξωτερικού.

Για να μπορέσουν όμως να μπουν με ένταλμα και να ψάξουν, χρειάζονται κι άλλα στοιχεία και η Άννα σκοπεύει να ωθήσει τον Χατζή στο λάθος. Συναντά τον Νίκο του ζητά να διαρρεύσει τις έρευνες που κάνουν και τις αποδείξεις που έχουν βρει και απλώς περιμένει. Πράγματι ο Νίκος πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου και του λέει ότι άκουσε τυχαία την κουνιάδα να μιλάς στο τηλέφωνο για μια υπόθεση που τον αφορά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Μαργέτα: «Αλεξάνδρα, απαιτώ να κάνεις ευτυχισμένο τον Ιάσονα»

Ο Αλέκος τον ευχαριστεί και του υπόσχεται ότι θα ανταμειφθεί για την αφοσίωση που του δείχνει. Έπειτα καλεί τους ανθρώπους του και το ίδιο κιόλας βράδυ κανονίζει να καταστρέψει όσα ενοχοποιητικά έγγραφα έχει στην εταιρεία. Μόλις οι αστυνομικοί που παρακολουθούν το κτίριο βλέπουν τις ύποπτες κινήσεις, ειδοποιούν τον Ανδρέα και έτσι το σχέδιο της Άννας περνά στην δεύτερη φάση.

Η Υβόννη αποφασισμένη όσο ποτέ να εκδικηθεί το σύζυγό της μπαίνει στο γραφείο του αγνοώντας τον φύλακα που έχει εντολή να μην αφήσει κανέναν να μπει μέσα. Ο Αλέκος της λέει να φύγει αμέσως, όμως εκείνη τον αγκαλιάζει και τον παρακαλεί να την συγχωρέσει, που τόλμησε να ζητήσει διαζύγιο. Του λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά του και ξαφνικά σωριάζεται στο πάτωμα αναίσθητη.

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε 10/6 το καθηλωτικό φινάλε

Εκείνος πανικοβάλλεται προσπαθεί να την συνεφέρει και βγαίνει για να ζητήσει βοήθεια. Τότε η Υβόννη κλέβει μερικούς από τους φακέλους που προσπαθούσε να καταστρέψει και την επόμενη μέρα τους δίνει στον Σταύρο. Τα στοιχεία που βρίσκονται μέσα αρκούν για να εκδοθεί το ένταλμα και σε μερικές ώρες η εταιρεία του Χατζή γεμίζει αστυνομικούς, οι οποίοι κάνουν τα πάντα φύλλο και φτερό.

Ο ίδιος ο Αλέκος, σύμφωνα με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV, συλλαμβάνεται και οδηγείτε με χειροπέδες στην ασφάλεια, ενώ σε ένα από τα χρηματοκιβώτια του, εντοπίζεται το κινητό του στο του Άκη. Ο Αλέκος οδηγείται στην φυλακή.

 

πηγή κειμένου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *