Έρωτας φυγάς: Spoilers για το Β κύκλο της σειράς

Έρωτας φυγάς: Spoilers για το Β κύκλο της σειράς

 

Ο Ιάσωνας βρίσκεται τραυματισμένος θανάσιμα από το χέρι της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς στη μέση του σαλονιού και όλοι είναι εμβρόντητοι με αυτό που μόλις συνέβη μπροστά στα μάτια τους.

Η Μαργέτα είναι έτοιμη να λιποθυμήσει την εικόνα του αιμόφυρτου γιου της, αλλά συγκρατεί τις δυνάμεις της και σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Ο Ιάσωνας μπαίνει στο χειρουργείο κι εκείνη περιμένει καταρρακωμένη, έτοιμη να καταρρεύσει στον χώρο αναμονής.

Εκεί βρίσκεται και ο Στέφανος για έναν δικό του άνθρωπο και μένει να τη στηρίξει αφήνοντας στην άκρη τον θυμό που νιώθει για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Δημήτρης προκαλεί: «Είσαι δική μου Αθηνά!»

Η Αλεξάνδρα μετά τον πυροβολισμό ανεβαίνει στα δωμάτια των παιδιών της για να τα αποχαιρετήσει. Δεν έχει σκοπό να σκάσει. Η αστυνομία καταφθάνει και συλλαμβάνεται. Στο κρατητήριο την επισκέπτεται η δικηγόρος της και τη ρωτάει αν πέθανε αλλά εκείνος απαντά ότι είναι στο χειρουργείο ενώ της επισημαίνει ότι ελπίζει να πάει καλά γιατί είναι δύσκολη η θέση της. Η Αλεξάνδρα απαντά ότι όλη της η ζωή είναι δύσκολη.

Λίγο αργότερα η κοπέλα οδηγείται από τους αστυνομικούς με χειροπέδες στο περιπολικό για να μεταβεί στις φυλακές. Έξω από το τμήμα την περιμένει καρτερικά ο Μάρκος. Τη βλέπει να βγαίνει και της λέει ψιθυριστά το όνομα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!

Εκείνη τον κοιτάζει με βουρκωμένα μάτια αλλά δεν του αποκρίνεται. Μπαίνει στο αυτοκίνητο που μετά από λίγο φεύγει. Ο Μάρκος τότε μπαίνει στο τμήμα.

Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι λίγο πιο πέρα δύο μάτια τον παρακολουθούν. Η Ευγενία τον έχει ακολουθήσει κι έχει δει τη σκηνή δακρυσμένη να μονολογεί ότι πήγε πάλι σε εκείνη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *