Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

 

Κι όμως, τα χαρμόσυνα νέα θα ηχήσουν στην Κρήτη!Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

 

Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον παπά Μιχάλη να δίνει την ευλογία του στο ζευγάρι της σειράς “Σασμός”.

Ο παπά Μιχάλης είχε προτείνει εδώ και πολύ καιρό να τους παντρέψει. Άλλωστε, μόνο μέσα από έναν γάμο, έρχεται η συμφιλίωση σε μια βεντέτα. Βέβαια, η Καλλιόπη αρνείται να το δεχτεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Στο φως το έγκλημα της Μυρσίνης

Οι Βρουλάκηδες έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία, δίνοντας τα χέρια με τον εχθρό. Άλλωστε, η αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ είναι μεγάλη και παντοτινή..

Η Καλλιόπη, όμως, δε θέλει να το ακούει! Φοβάται για την κατάρα, φοβάται ότι το μεγαλύτερο κακό δεν έχει ξεσπάσει ακόμη. Ο Αστέρης και η Αργυρώ παντρεύονται κρυφά, επιλέγοντας για κουμπάρα τους ένα πρόσωπο – έκπληξη, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: «Στείλαμε τα παιδιά μας στον θάνατο»

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, αυτή που θα τους παντρέψει, είναι η Μαρίνα. Μπορεί και η ίδια να είναι διστακτική με αυτόν τον γάμο, όμως κατανοεί πως είναι ο μόνος τρόπος, για να σβήσει η βεντέτα.

Έτσι, οι τρεις τους, χωρίς άλλους καλεσμένους, περνούν τις βέρες και τελούν το μυστήριο, υπό άκρα μυστικότητα… Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη, μόλις ενημερωθεί για το πισώπλατο αυτό χτύπημα;

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *