Η Γη της Ελιάς: Μια καυτή νύχτα καταλήγει σε φιάσκο…

 

 

Η Γη της Ελιάς: Μια καυτή νύχτα καταλήγει σε φιάσκο…

Φαίνεται πως ο Αποστόλης είναι έτοιμος να παραδοθεί σε έναν νέο έρωτα, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Μια καυτή νύχτα καταλήγει σε φιάσκο…

Μια γυναίκα τον θέλει πολύ και κάνει τα πάντα, για να περνάει χρόνο μαζί του. Ποια είναι αυτή και πως θα εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο;

Πράγματι, όσο οι μέρες περνούν, τόσο ο Αποστόλης και η Αναστασία έρχονται κοντά.. Εκείνη αναζητά διαρκώς τρόπο και χρόνο, για να τον καλεί για δείπνο. Αυτός είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος στην οποιαδήποτε πρόταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί οι γιατροί δε βοηθούν την Μαρίνα;

Η Αθηνά φεύγει στο Σούνιο, για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας της. Αυτό δίνει την αφορμή στην Αναστασία, για να καλέσει τον αγαπημένο της σε δείπνο! Ο Αποστόλης ετοιμάζεται και χτυπά την πόρτα, έτοιμος να πει το ναι στον νέο αυτόν έρωτα, στην γη της ελιάς.

Βέβαια, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν… Στο μεταξύ, ο Μάνος προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει τη Μαρίνα να κάνει αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα. Ο Μάνος ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει την ίδια του τη μάνα;

Η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν τη μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει. Ο Λυκούργος δεν περνάει καθόλου καλά μόνος του στη Μάνη και τα παράπονά του νευριάζουν τη Χάιδω.

Η Αναστασία, η οποία είναι μόνη της στο σπίτι της Αθηνάς, καλεί τον Αποστόλη για φαγητό, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως την περιμένουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *