Η Γη της Ελιάς: «Άννα, ο Γιώργης δεν είναι ο άνδρας που γνώρισα»

 

Η Γη της Ελιάς: «Άννα, ο Γιώργης δεν είναι ο άνδρας που γνώρισα»

Η Άννα προσπαθεί να πάρει μακριά το άγχος της Ευτυχίας, η οποία όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου της με τον Γιώργη, στη Γη της Ελιάς, γίνεται όλο και πιο νευρική για τον θάνατο του Ανέστη.Η Γη της Ελιάς: «Άννα, ο Γιώργης δεν είναι ο άνδρας που γνώρισα»

Η Ευτυχία εμφανίζεται ανήσυχη μπροστά στην Άννα τονίζοντας της ότι ο Γιώργης κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο απόμακρος. «Άννα, ο Γιώργης δεν είναι ο άνδρας που γνώρισα. Είναι συνεχώς αφηρημένος και το μυαλό του είναι αλλού» θα δούμε να της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Εκταφή θρίλερ – Τα ψέματα της Ελισάβετ!

Η Άννα από τη πλευρά της προσπαθεί να κάνει την Ευτυχία να νιώσει πιο άνετα και να χαρεί τη μέρα του γάμου της, στην γη της ελιάς. «Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου σου, τόσο τεντώνουν τα νεύρα σου από το άγχος.

Ηρέμησε κι απόλαυσε το κορίτσι μου. Σταμάτα να τρώγεσαι. Κάθε μέρα τα ίδια θα λέμε; Επιτέλους ξεκόλλα».Η Γη της Ελιάς: «Άννα, ο Γιώργης δεν είναι ο άνδρας που γνώρισα»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σοβαρό τροχαίο για τη Βασιλική – Έτσι πεθαίνει;

 

Η Γη της Ελιάς – Άννα: «Σταμάτα να τρώγεσαι»

Η Ευτυχία προσπαθεί να χαμογελάσει αλλά από μέσα της συνεχίζει να βράζει και να ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης της με τον αστυνόμο της καρδιάς της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *