Μαύρο Ρόδο: Πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έβγαλε αυτό το τέρας

 

Μαύρο Ρόδο: Πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έβγαλε αυτό το τέρας

Η Ελισάβετ που βρίσκεται σε πανικό με τις εξελίξεις της υγείας της Αυξεντίας, φτάνει σε επικίνδυνα για το μωρό σημεία, ενώ ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί.Μαύρο Ρόδο: Πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έβγαλε αυτό το τέρας

 

Πηγαίνει ξανά στο μοναστήρι για να μιλήσει με την Φιλαρέτη, αλλά πέφτει πάνω στην Ελισάβετ όπου προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση του σε σχέση με τον δικηγόρο που έβαλε ζητώντας της συγνώμη, αλλά εκείνη δείχνει να είναι ακόμα αρνητική απέναντι του.

 

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ξεγράφει τη μητέρα του

“Δε με ενδιαφέρει πραγματικά τι θέλεις να κάνεις. Για ακόμη μια φορά μου απέδειξες ότι δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά”. Η Αλεξία πάει να βρει τον Βίκο και του αποκαλύπτει την αλήθεια. “Έμαθα ποια είναι η μητέρα σου.Μαύρο Ρόδο: Πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έβγαλε αυτό το τέρας

Μου το είπε ο μπαμπάς, γιατί εντελώς τυχαία βοηθούσε την γυναίκα αυτή να βρει το παιδί της, εσένα”, του λέει κι εκείνος μένει με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος στήνει παγίδα: «Χάιδω, εσύ τον σκότωσες»

“Ποια είναι;”, ρωτάει και και εκείνη του απαντάει, “Ζωή Τσαγκαράκη λέγεται”, αποφεύγοντας να του πει πως είναι η Φιλαρέτη. Εκείνος όμως δίνει εντολή να ψάξουμε για εκείνη και σύντομα μαθαίνει πως η μητέρα του είναι Φιλαρέτη.

Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου.

“Τι πράγμα; Πως είναι δυνατόν αυτή γυναίκα να έβγαλε αυτό το τέρας;” αναρωτιέται, ενώ ο Γεράσιμος κλείνει εισιτήρια για την Σουηδία, έχοντας κάποιο σκοπό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *