Σασμός Spoiler: Πόλεμος για το επίθετο του μικρού Πετράκη

 

Σασμός Spoiler: Πόλεμος για το επίθετο του μικρού Πετράκη

Χαμός το επίθετο του μικρού Πετρή, στη σειρά Σασμός.Σασμός Spoiler: Πόλεμος για το επίθετο του μικρού Πετράκη

 

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα στις δύο οικογένειες και όχι μόνο.. Η Καλλιόπη, για να μπορέσει να αποδεχτεί το εγγόνι της, αλλά και τον γάμο του γιου της με την Αργυρώ, του ανακοινώνει πως θα πρέπει ο μικρός να πάρει το επίθετο των Σταματάκηδων.Σασμός Spoiler: Πόλεμος για το επίθετο του μικρού Πετράκη

Ο Αστέρης το προτείνει στην Αργυρώ κι εκείνη κάνει μια πρώτη κρούση στον Σταύρο για την αλλαγή. Με τη σειρά του, ο Αστέρης του τηλεφωνεί και του ζητά να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, για να γίνει η οριστική αλλαγή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έχει τελικά παιδί η Ιουλία;

Ο Σταυρός δε θέλει να ακούει λέξη για κάτι τέτοιο! Θέλει να παραμείνει ο μικρός αναγνωρισμένος ως γιος του. Μετά την αλλαγή του επιθέτου, ο Πετρής θα αποκοπεί τελείως από αυτόν. Κι αυτό είναι κάτι που ο Σταύρος δεν αντέχει.

Η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Αστέρης ξεκινά τις απειλές, η Αργυρώ βρίσκεται στη μέση και παλεύει με νύχια και με δόντια να πείσει τον πρώην της πως αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Εκείνος είναι κάθετος και ορκίζεται πως εάν διανοηθούν να πειράξουν τίποτα ή να κινηθούν νομικά, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 92 , 93 , 94 , 95 , 96

Τι θα γίνει με το επίθετο του Πετρή και ποια στάση θα κρατήσει η Καλλιόπη, απέναντι στο πείσμα του Σταύρου, στη σειρά Σασμός;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *