Έρωτας Φυγάς: «Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα»

 

Έρωτας Φυγάς: «Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις και εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς.Έρωτας Φυγάς: «Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα»

Tη στιγμή που ο Στρατής λογοδίνει την αδελφή του, Ρηνιώ, στον Νικόλα, η εισαγγελέας Νάντια δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί τον Ιάσονα για τον φόνο του ξαδέλφου του, του Κωστάκη.Έρωτας Φυγάς: «Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα»

Ο Ιάσονας έχει αποφασίσει πως, αν τον στριμώξουν, θα καταδώσει τον Μάρκο για τον φόνο. «Δεν θα το πάρω πάνω μου. Θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε», λέει στη Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα τον ακούει και τρέχει να προειδοποιήσει τον Μάρκο. Εκείνος όμως τη σοκάρει με αυτά που της λέει:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία φτάνει στα άκρα με τον Ορέστη

«Λέει αλήθεια. Εγώ το έκανα. Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα», της ομολογεί και παραδέχεται την ενοχή του. Την ίδια ώρα η Ευγενία τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει μαζί, ενώ ο Λαυρέντης απειλεί τον Κοντογιάννη για τα λεφτά που του χρωστάει.

 

Εξελίξεις στην σειρά Έρωτας Φυγάς

Λίγο μετά βρίσκεται μαχαιρωμένος. Ο Μάρκος πηγαίνει να τον επισκεφθεί στη φυλακή, αλλά δεν προλαβαίνει να μάθει τον ηθικό αυτουργό. Ο Λαυρέντης ξεψυχά λίγο αργότερα παίρνοντας μαζί του το όνομα του πραγματικού ενόχου.

Διαβάστε Επίσης  Τα καλύτερά μας χρόνια, Επεισόδια 9-10-11-12 ΄β Κύκλος

Στην εισαγγελέα, για τον φόνο του Κωστάκη Αμπατζή, οδηγείται σύσσωμη η οικογένεια Δεμερτζή και Οικονόμου, ενώ Στέφανος και Μαργέτα προτείνουν μια πρόσκαιρη ανακωχή για να επιλύσουν μαζί το ζήτημα που σχολιάζει όλο το Κιάρι.

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν χωρούν εδώ αντιπαλότητες. Πρέπει σύσσωμοι να βρούμε μια λύση», τονίζει και η Μαργέτα συμφωνεί. Από την άλλη πλευρά, Ελπίδα και Νότα ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας το κακό των Δεμερτζή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *