Μαυρo Ρόδο: Mίλα μου πες μου ότι δεν είναι όνειρο-Είσαι ζωντανός!

 

Μαυρo Ρόδο: Mίλα μου πες μου ότι δεν είναι όνειρο-Είσαι ζωντανός!

Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Βίκος είναι ζωντανός.Μαυρo Ρόδο: Mίλα μου πες μου ότι δεν είναι όνειρο-Είσαι ζωντανός!

Εκείνος γυρίζει προς το μέρος της, καρφώνει το βλέμμα του πάνω της και της χαμογελάει και πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. «Αγάπη μου! Πες μου ό,τι είναι αλήθεια! Μωρό μου, μίλα μου, πες μου ότι δεν είναι όνειρο! Είσαι ζωντανός! Είσαι ζωντανός…», του λέει η Αλεξία κλαίγοντας κι εκείνος της σκουπίζει τα μάτια και της ζητά να τον συγχωρέσει. «Ηρέμησε, εδώ είμαι, δίπλα σου, δε θα σ’ άφηνα ποτέ!», της απαντάει…

Την ίδια ώρα, ο Θέμης τρελαμένος που δεν βρίσκει την κόρη του στο σπίτι της Κύρας ζητάει από τον Λουκά να πάει αμέσως από εκεί, ενώ δεν σταματάει να τηλεφωνεί στην Αλεξία, η οποία αδιαφορεί για τις κλήσεις του και συνεχίζει να είναι στην αγκαλιά του Βίκου. «Μην μ’ αφήνεις από την αγκαλιά σου. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω…Είχα πιστέψει πως σε έχασα για πάντα. Και στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν στημένη από σένα η έκρηξη…«, συνεχίζει να του λέει και του δίνει το δαχτυλίδι του που το βρήκε στις στάχτες.

Ο Θέμης συνεχίζει να ψάχνει το σπίτι της Κύρας και όσο δεν βρίσκει τα πράγματα της Αλεξίας, η αγωνία του γιγαντώνεται. Τηλεφωνεί στον γιο του, ο οποίος του λέει πως η Όλγα και ο Παναγιώτης του είπαν ότι έφυγε ταξίδι, αλλά χωρίς να τους πει τον προορισμό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οικογένεια Βρεττάκου σε πόλεμο – Ποιος έκλεψε τον θησαυρό;

Το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο ένας περαστικός ενημερώνει τον Λουκά για μία ύποπτη κίνηση που είδε. «Σορρυ ρε φίλε που ενοχλώ, αλλά είδα μια περίεργη κίνηση εδώ απ’ έξω, δυο τύποι παράτησαν ένα πακέτο ακριβώς έξω από το μαγαζί και μου φάνηκε πολύ ύποπτο. Τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου, τι να σου πω, εγώ θεώρησα καλό να ενημερώσω», του λέει και όλοι βγαίνουν έξω στο πάρκινγκ αναστατωμένοι.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία φτάνει στο σημείο…«Το κουτί το πήρε η αστυνομία, και είπανε ότι είχε μέσα εκρηκτικό μηχανισμό που τον αχρήστευσαν», εξηγεί η Νατάσα, ενώ ο Θέμης πιστεύει ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι άντρες του Βίκου. Την ίδια ώρα, ο Βίκος εξηγεί το σχέδιο φυγής τους στην Αλεξία.

«Άκουσέ με, πρέπει! Θα πεις στον πατέρα σου, ότι θέλεις δήθεν να πας για να συνεχίσεις τις σπουδές στο εξωτερικό. Έτσι, θα του θολώσεις τα νερά. Το έπιασες; Κι αφού όλοι το «φάνε», όμορφα και ωραία…. τότε εμείς την κάνουμε μαζί για το εξωτερικό… εν τω μεταξύ, θα έχω βρει εγώ και κάποια πλαστά χαρτιά για να βγω από τη χώρα, και μετά άσε τον Καστρινό να ψάχνεται. Μόνο έτσι, δεν θα δώσουμε στόχο», της λέει εκείνη δέχεται και αργότερα πηγαίνει στον πατέρα της να του μιλήσει.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος «περνά από κόσκινο» τον Αλέξη μετά τις αποκαλύψεις

«Έχασα την πτήση. Μάλλον με ακολουθεί μεγάλη γκαντεμιά τελευταία… Και επειδή είδα ότι με πήρες αμέτρητες φορές, σκέφτηκα πως ίσως είναι καλύτερα να κλείσουμε όσα έχουμε αφήσει ανοιχτά οι δυο μας … πριν φύγω», του λέει και ο Θέμης την κοιτάει με μισό μάτι…

Ο Θέμης προσπαθεί να μάθει πληροφορίες, πληρώνοντας και προσφέροντας δουλεία στον περαστικό, τον Φρέντι, που τους ειδοποίησε για το πακέτο που είδε να πετάνε, αλλά εκείνος κρατάει το στόμα του κλειστό, καθώς είναι άνθρωπος του Βίκου, τον οποίο συναντά αργότερα…

«Χαίρομαι πολύ για την πρόσληψή σου, ας πιούμε λοιπόν στη νέα σου δουλειά, σου εύχομαι καλή επιτυχία! Και ελπίζω, να έχεις καταλάβει, ότι σε αυτή τη δουλειά που έχεις αναλάβει δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας.

Με τον Καστρινό δεν πρέπει να αστοχήσεις γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, να θυμάσαι πως η σφαίρα θα γυρίσει επάνω σου», τονίζει ο Βίκος στο νέο του τσιράκι που φύτεψε κάτω από τη μύτη του Καστρινού…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *