Η Γη της Ελιάς: «Χριστέ μου, πώς έκανα τέτοιο πράγμα»

Kαθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Στάθης είναι συγκλονισμένος που σκότωσε μια κοπέλα.

Ο Στάθης υπεύθυνος για τον θάνατο μιας 18χρονης

Ενώ ο Στάθης οδηγεί στον επαρχιακό δρόμο, πετάγεται ξαφνικά μπροστά του μια 18χρονη κοπέλα. Φρενάρει άμεσα, αλλά δυστυχώς χτυπάει την νεαρή, η οποία βρίσκεται στο έδαφος, αιμόφυρτη και με τα μάτια κλειστά. Ο Στάθης βγαίνει γρήγορα από το αυτοκίνητο και τρέχει κοντά της, με τον κόσμο να μαζεύεται γύρω τους. Εκείνος κοιτάζει αν έχει σφυγμό και σοκαρισμένος λέει «Θεέ μου… δεν έχει σφυγμό…».

Ο Στάθης έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και βρίσκεται σε απόγνωση. Στο σημείο έχουν φτάσει ο Βαγιάκος με τον Στράτο, ενώ ενημερώνουν και τον Κουράκο για το τραγικό συμβάν. Οι τραυματιοφορείς κλείνουν την νεκρή κοπέλα μέσα στο σάκο και την βάζουν στο ασθενοφόρο, ενώ ο Στάθης είναι σοκαρισμένος για αυτό που έγινε…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σύζυγος κι ερωμένη συμμαχούν εναντίον του

Πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα ο Στάθης εξηγεί στον Κουράκο, ότι οδηγούσα με κανονική ταχύτητα και του πετάχτηκε η κοπέλα από του πουθενά, «Κανονικά πήγαινα, δεν έτρεχα. Ξαφνικά πετάγεται αυτή η κοπέλα μπροστά μου από το πουθενά. Την βλέπω τελευταία στιγμή, φρενάρω, αλλά δεν πρόλαβα το κακό. Έγιναν όλα σαν αστραπή…». Ο Στάθης επίσης του λέει πως νωρίτερα είχε πιει δύο τσίπουρα με τον Λυκούργο και ο Κουράκος του εξηγεί ότι πρέπει να κάνει αλκοτέστ.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα νιώθει εξευτελισμένη μετά την αποκάλυψη

Ο Στάθης στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», αναρωτιέται «Χριστέ μου… πώς έκανα τέτοιο πράγμα. Κι αυτή τι δουλειά είχε μεσ’ τη μέση του δρόμου, μου λες;», ενώ θέλει να μάθει ποια ήταν αυτή η κοπέλα που χτύπησε. Ο Στάθης είναι χαμένος…, θέλει να μιλήσει με τον Λυκούργο. Ο Γιώργης τον ενημερώνει ότι θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί του, την ώρα που τον παίρνουν για αλκοτέστ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *