Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ στα δικαστήρια

 

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ στα δικαστήρια

Παρακάλεσε ουκ ολίγες φορές να τον συγχωρέσει αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ στα δικαστήρια

Πάνω που αποφασίζει να την αφήσει μαθαίνει πως η Ελισάβετ περιμένει το παιδί του και ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να έχει δικαιώματα σαν πατέρας καταφεύγοντας στα άκρα.

Ο Λευτέρης μαθαίνει πως τελικά η Ελισάβετ δεν έχει χάσει το παιδί που περιμένει παρόλο που σε όλους είπε ψέματα πως δεν είναι πια έγκυος. Ο πατέρας της ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή καθώς ελπίζει ακόμα να φύγει η κόρη του από το μοναστήρι ενημερώνει τον Πέτρο ο οποίος επίσης τρελαίνεται από την χαρά του.Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ στα δικαστήρια

Όμως ξέρει πως η Ελισάβετ δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μέχρι που η Νατάσα, αναλαμβάνει να τον ξυπνήσει. “Είναι παιδί σου ρε! Ξύπνα! Θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα κάνεις τίποτα να διεκδικήσεις την καρδιά της και το παιδί σας;” του φωνάζει κι εκείνος πάει στη Γερακιανή να βρει την Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ένα πανάκριβο δώρο σοκάρει την Ευγενία

Ο Πέτρος την αναγκάζει να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και παραμένει έγκυος στο παιδί τους. “Ναι, είπα ψέματα αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω να θέλω να μείνεις μακριά μου” του ξεκαθαρίζει αλλά ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

“Εντάξει λοιπόν από εσένα θα μείνω μακριά. Από το παιδί μου δεν πρόκειται να με απομακρύνεις” της απαντάει. Ο καυγάς τους θα οδηγήσει τον Πέτρο να απειλήσει την Ελισάβετ σε ό,τι αφορά τις προθέσεις της γι’ αυτό το παιδί αλλά δεν θα μείνει μόνο εκεί, καθώς αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της και μάλιστα της στέλνει δικηγόρο στο μοναστήρι να της δώσει εξώδικο.

Ο Λευτέρης το μαθαίνει και ζητά εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνηση του αυτή. “Δεν είχα άλλη λύση. Πρέπει κάπως να την φοβίσω να αλλάξει στάση τέλος πάντων. Να εξασφαλίσω πως θα έχω και εγώ δικαιώματα στο παιδί μου” του εξηγεί ο Πέτρος.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η Νύχτα Μένει: Ζεϊμπεκιές, καψούρα, βία και χαμένοι έρωτες στο Όνειρο

Ενώ συμβαίνουν αυτά η Αυξεντία, βγαίνει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Πέφτει πάνω στην Πολυξένη αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη εξέλιξη. Η Αυξεντία, κινδυνεύει και βρίσκεται πραγματικά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Κάτι που προκαλεί πανικό στην Ελισάβετ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ξανά το μωρό που περιμένει. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα έχει φερθεί στην Ελισάβετ και πηγαίνει ξανά στο μοναστήρι όπου προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του σε σχέση με το δικηγόρο που έβαλε ζητώντας συγνώμη αλλά η Ελισάβετ δείχνει, ακόμα αρνητική απέναντι του.

“Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά τι θέλεις να κάνεις. Για ακόμα μία φορά μου απέδειξες ότι δεν είσαι να σε πάρει κανείς στα σοβαρά.“. Η ένταση μεταξύ τους παραμένει και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει αυτό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *