Έρωτας Φυγάς: Θανατηφόρο δηλητήριο στο φαγητό της…

Μία γυναίκα θέλει να σκοτώσει την Αλεξάνδρα με κάθε τρόπο. Για αυτό και της ρίχνει στο φαγητό της δηλητήριο, σοκάροντας τους Δεμερτζίδες, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ποια είναι αυτή και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Αλεξάνδρα θα περάσει πολύ δύσκολα. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, θα πυροβολήσει τον Ιάσονα και θα μπει στη φυλακή. Η Ευγενία και η θεία της η Νότα θα συνειδητοποιήσουν πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία, για να την εξοντώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η συγκλονιστική στιγμή που Στάθης και Ιουλία λυγίζουν και γίνονται «ένα»

Έτσι, μια μέρα, η Νότα χρησιμοποιεί τις γνωριμίες της, για να κάνει την Αλεξάνδρα να υποφέρει. Όσο εκείνη προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο της σφάλμα, μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να την εξοντώσει.

Η Νότα δίνει εντολή να ρίξουν δηλητήριο στο φαγητό της Αλεξάνδρας, στον Έρωτα Φυγά. Μαζί, όμως, με την Αλεξάνδρα, δηλητηριάζονται κι άλλες γυναίκες. Όλες οδηγούνται στο νοσοκομείο και γλιτώνουν τον κίνδυνο.

Επομένως, ένα ακόμη σατανικό σχέδιο, δεν ολοκληρώνεται. Η Ευγενία αποφασίζει να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια της και να στείλει μια και καλή την Αλεξάνδρα στο θάνατο, με τον δικό της τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι μέλιτος Κωνσταντίνου – Ισμήνης

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *