Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Λυκούργος μαζί στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία

Ποιος θα το πίστευε, ότι όλα όσα θα αντιμετωπίσει ο Στάθης από την Αρετή, δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται, στη Γη της Ελιάς. Ο Στάθης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, που μπορεί να τον οδηγήσει φυσικά και στην φυλακή, στη Γη της Ελιάς.

Ο Στάθης, βυθισμένος στις σκέψεις και τα προβλήματα του, οδηγεί μετά από σημαντική κατανάλωση αλκοόλ, όταν ξαφνικά πετάγεται μπροστά του από το πουθενά μια νεαρή κοπέλα. Δυστυχώς δεν θα προλάβει να αντιδράσει και η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία για τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και η Ασπασία στην Αρεόπολη

Ο Στάθης καλεί άμεσα ασθενοφόρο, και λίγη ώρα αργότερα βρίσκεται απολογούμενος στο γραφείο του Κουράκου. Εκεί του εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία ενώ οι αστυνομικοί του παίρνουν δείγμα για να κάνουν αλκοτέστ. Ύστερα από λίγο στο τμήμα φτάνει η μητέρα του κοριτσιού η οποία μέσα σε λυγμούς, δίνει υπόσχεση ότι όποιος ευθύνεται θα το πληρώσει.

 

Ο Στάθης ζητάει βέβαια τη βοήθεια του Λυκούργου, με τον τελευταίο να δέχεται να τον υπερασπιστεί ενώ ο οι δύο τους, την επόμενη ημέρα, κατευθύνονται και στον εισαγγελέα. Εκεί, λοιπόν, ο έμπειρος δικηγόρος προειδοποιεί τον Στάθη ότι αν η υπόθεση πάει σε δίκη κινδυνεύει σοβαρά να φυλακιστεί για αρκετά χρόνια…

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης πέφτει στο γκρεμό: «Αυτό ήταν…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *