Παράδεισος Κυριών: Έρχεται αρραβώνας και συγκατοίκηση βόμβα

 

Παράδεισος Κυριών: Έρχεται αρραβώνας και συγκατοίκηση βόμβα

Ένα αγαπημένο μας ζευγάρι θα αποφασίσει ξαφνικά να κάνει το επόμενο βήμα με έναν αρραβώνα, στον Παράδεισο των Κυριών.Παράδεισος Κυριών: Έρχεται αρραβώνας και συγκατοίκηση βόμβα

 

Οι δυο τους θα πάρουν την μεγάλη αυτή απόφαση, παρά τις αντιδράσεις των γύρω τους.

Η Γεωργία αρνείται να παντρευτεί τον Άγη και κάνει τα πάντα, για να τον αποφύγει. Εκείνος θέλει να αναγνωρίσει το παιδί της, αλλά δε καταφέρνει να την πείσει. Η Γεωργία είναι αποφασισμένη να τραβήξει σε όλα μια κόκκινη γραμμή.Παράδεισος Κυριών: Έρχεται αρραβώνας και συγκατοίκηση βόμβα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αθηνά ομολογεί: «Ο Δημήτρης ήταν ο εραστής μου»

Πράγματι, οι μέρες περνούν και ο Πάρης είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του. Μπορεί να μην είναι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, αλλά σίγουρα δε θέλει να τη χάσει από τη ζωή του. Θα κάνει τα πάντα, για να την βλέπει καλά κι ευτυχισμένη.

Έτσι, μια μέρα, της προτείνει να αρραβωνιαστούν και να συγκατοικήσουν! Μάλιστα, της λέει πως ο αρραβώνας αυτός δε θα είναι σε καμία περίπτωση λευκός, στον Παράδεισο των Κυριών. Θα την νοιάζεται και θα την αγαπά σα να είναι η γυναίκα του..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παγιδεύει τον Στάθη

Η Γεωργία πετά στα σύννεφα και μετακομίζει στο σπίτι του Πάρη. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα ονειρεύονταν. Ο Αποστόλης αποφυλακίζεται και η κατάσταση μεταξύ τους ξεφεύγει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *