Η Γη της Ελιάς: Ερωτευμένη η Δήμητρα με τον Στάθη;

 

Η Γη της Ελιάς: Ερωτευμένη η Δήμητρα με τον Στάθη;

Περίεργα φέρεται η Δήμητρα με τον Στάθη στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Ερωτευμένη η Δήμητρα με τον Στάθη;

 

Όλοι παρατηρούν πως οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και αναρωτιούνται τι τρέχει μεταξύ τους. Κάποιες κινήσεις της Δήμητρας ίσως παρεξηγηθούν, αλλά μέσα της γνωρίζει πως ο Στάθης είναι ένας πολύ καλός της φίλος.

Όλα ξεκινούν, όταν η Αρετή κάνει καταγγελία στον Κουράκο, για κακοποίηση. Κατηγορεί τον Στάθη πως της επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά και ζητάει να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη, καθώς και ένα μεγάλο “πρόστιμο”, για την ψυχική της οδύνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Γιωργής ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Η Δήμητρα, τότε, κάνει μια κίνηση που θα μας αφήσει άναυδους. Φυγαδεύει τον Στάθη για να γλιτώσει το αυτόφωρο και κάνει τα πάντα, για να μη πληρώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Ο Στάθης νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα, γεγονός που παρεξηγείται από τους υπόλοιπους κατοίκους της Αρεόπολης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους, όσο κι αν τα κουτσομπολιά παίρνουν φωτιά. Η Δήμητρα είναι ξεκάθαρη, όπως και ο Στάθης. Άλλωστε και οι δυο είναι ερωτευμένοι με διαφορετικά άτομα και βρίσκουν παρηγοριά μέσω της φιλίας τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Βασιλική εκλιπαρεί: «Μην οδηγηθούμε πάλι σε πόλεμο»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *