Γη της Ελιάς: Το τρίτο πρόσωπο που διαλύει Φίλιππο – Βασιλική

 

Γη της Ελιάς: Το τρίτο πρόσωπο που διαλύει Φίλιππο – Βασιλική

Γη της Ελιάς: Το τρίτο πρόσωπο που διαλύει Φίλιππο – Βασιλική

 

Μπορεί ο Φίλιππος να μπαίνει στρατό, όμως η Βασιλική μένει πίσω κι ένα πρόσωπο καραδοκεί, για να βάλει σε μπελάδες το ζευγάρι, στην γη της ελιάς.

 

Οι μέρες περνούν και η Βασιλική βυθίζεται στο κενό.

Η απουσία του αγαπημένου της έχει στοιχίσει, αλλά προσπαθεί να το αποδεχτεί και να περνάει καλά. Ο Φίλιππος επικοινωνεί καθημερινά μαζί της, αλλά αυτό, φυσικά, δε του αρκεί…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Ή παίρνεις πίσω τη μαρτυρία ή μπαίνεις στο χώμα»

Στο στρατόπεδο κάνει έναν νέο φίλο. Ο Παρασκευάς (Μίλτος Χαρόβας) γίνεται ο νέος κολλητός φίλος του Φίλιππου Στεφανέα και μαζί περνούν ευχάριστο χρόνο μέσα στο στρατόπεδο. Μόνο που… Ο νέος του φίλος, βάζει φιτιλιές!

Ο Παρασκευάς γίνεται άθελά του το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής στην γη της ελιάς. Λέει διαρκώς στον Φίλιππο πως την έχει πολύ “ελεύθερη” και πως πρέπει να την ελέγχει και ταυτόχρονα να την.. φτύνει!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ παγώνει με τα άσχημα μαντάτα!

Ο Φίλιππος τον ακούει και αλλάζει εντελώς συμπεριφορά απέναντι στη Βασιλική. Εκείνη παρατηρεί την αλλαγή και δυσκολεύεται να καταλάβει από που προέρχεται αυτή η παράξενη συμπεριφορά.

Το ζευγάρι, αν και από απόσταση, περνάει φρικτές στιγμές. Ο Παρασκευάς έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τον Φίλιππο και η Βασιλική συνειδητοποιεί πως έρχεται μεγάλη ρήξη στον γάμο της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *